Dogodki ASI / 12 Mar 2021

24. marec 2021 - Konferenca - Hibridno delo v prihodnosti

Vabimo vas na konferenco Zlata nit 2020 - Hibridno delo v prihodnosti, ki bo potekala 24. marca 2021 od 13. do 16. ure preko spleta. Na povabilo projekta ASI – Celovita podporo podjetje za aktivno staranje delovne sile, bo na konferenci spregovoril tudi Erik Korsvik Østergaard, ki bo predstavil mednarodni pogled v prihodnost dela in kakšno vlogo bodo v njej imeli starejši zaposleni.

Izbruh epidemije pred letom dni je hibridno delo – torej kombinacijo dela na daljavo in v podjetju – izjemno pospešil. Delo na daljavo je za nekatere najboljši izum v zadnjih sto letih, za druge pa veliko breme, ki ga težko nosijo. Vsekakor pa je hibridno delo tema, ki jo je vredno nasloviti iz več zornih kotov. Zato vabljeni na spletno, pravzaprav hibridno konferenco Zlata nit 2020, ki je namenjena kadrovskim strokovnjakom in vsem, ki jih zanima delo z ljudmi.

Na povabilo projekta ASI, ki ga izvajamo na skladu, bo na konferenci spregovoril tudi Erik Korsvik Østergaard. Erik je avtor dveh knjig o vodenju in partner v podjetju Bloch&Østergaard. V zadnjih 15 letih je sodeloval z različnimi podjetji na področju digitalizacije, strategij, upravljanja sprememb in organizacijskih preobrazb. Ukvarja se predvsem z razumevanjem mehanizmov prihodnosti dela, pri tem pa si prizadeva za vzpostavitev vodstvenega okvira, ki sodobnim organizacijam in voditeljem zagotavlja povezovanje med mega trendi, teorijo in prakso v resničnem življenju.

V sklopu konference se bo ob 12. uri začela tudi razglasitev prejemnikov priznanj Zaposlovalec leta 2020, Zlata praksa ter osnovnih in posebnih priznanj SPP: Z leti še vedno ZAvzeti. Priznanja SPP podeljujemo v sklopu projekta ASI in z njimi dajemo veljavo in prepoznavnost tistim delodajalcem, ki pozornost posvečajo starejšim zaposlenim, poznajo njihov potencial ter cenijo njihove izkušnje, znanje in delavnost.

PROGRAM KONFERENCE

PRIJAVA NA KONFERENCO

Projekt ASI - Celovita podpora podjetjem za aktivno delovno silo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani