Projekti 2019/2020


Objavljamo poročila vseh 101 projektov, ki so nastali na javnem razpisu Po kreativni poti do znanja 2017–2020 (3. odpiranje) za študijsko leto 2019/2020. Projekti so nastali na:

V okviru 3. odpiranja razpisa PKP je bilo podeljenih skoraj 1,8 milijona evrov. Realiziranih je bilo 101 projektov, v katerih je sodelovalo kar 720 študentov, 252 pedagoških mentorjev in 141 delovnih mentorjev iz gospodarstva oziroma negospodarstva.

Vir:  Univerza v Mariboru, Fakulteta za zdravstvene vede

Izvajanje projektov v okviru navedenega razpisa se je zaključilo konec septembra 2020. Raznovrstni izvedeni projekti so prinesli odlične rezultate in rešitve za izzive v gospodarstvu na področju naravoslovja, tehnike, družboslovja, umetnosti, humanistike in kmetijstva. Študenti so s sodelovanjem v tri- do petmesečnih projektih PKP razvili številne kompetence in veščine, nadgradili znanja, se seznanili s trgom dela ter navezali stik s potencialnimi delodajalci. Prav tako so projekti PKP s povezovanjem gospodarstva in visokega šolstva prispevali k posodabljanju študijskih programov v Republiki Sloveniji.

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. 


Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani