Employed / Individuals / Events / 19 May 2023

1. 6. 2023 - Otvoritveni dogodek Evropskega leta spretnosti

Odprte so prijave na otvoritveni dogodek Evropskega leta spretnosti (ELS), ki bo potekal v sklopu 27. Andragoškega kolokvija.

Evropsko leto spretnosti se je pričelo 9. maja 2023 in bo potekalo vse do 8. maja 2024. V tem obdobju bodo potekale številne dejavnosti in dogodki na temo spretnosti.

Več o tem bo predstavljeno na otvoritvenem dogodku ELS, ki bo potekal v živo, in sicer 1. junija 2023 od 9.30 do 15.30 v Hiši Evropske unije v Ljubljani. Na dogodku bodo predstavniki različnih resorjev in zavodov predstavili svoje dejavnosti in načrte za zagotavljanje razvoja spretnosti odraslih za delo in življenje nasploh. Izpostavljena bo vloga izobraževanja odraslih in vseživljenjskega učenja v odnosu do aktualnih družbeno-ekonomskih izzivov in trendov. Na dogodku bo sodelovala tudi direktorica sklada, ki bo predstavila dejavnosti in dogodke, ki jih na temo spretnosti načrtujemo na skladu.

PROGRAM najdete tukaj.

KDAJ: 1. junij 2023 od 9.30 do 15.30

KJE: Hiša Evropske unije, Dunajska cesta 20, Ljubljana

Prijava že poteka na spletni strani dogodka – odprta bo do 30. maja oziroma zapolnitve mest.

Dogodek pripravljajo Andragoški center Slovenije, Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani