Employed / Employers / Events / 20 Dec 2020

12. januar 2021 - Navigating the Leadership Challenges During and Beyond COVID-19

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico »Shape your Future before it Shapes You, Navigating the Leadership Challenges During and Beyond COVID-19«, ki jo bo izvedel Ravi Chaudhry.

KDAJ: 12. januar 2021 od 9. do 12.30 ure

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

Ko smo mislili, da poznamo odgovore na vsa vprašanja, smo ugotovili, da so se z nastopom COVID-19 vsa vprašanja spremenila. Prihodnost vaše organizacije je bolj kot kdaj koli prej odvisna od odločitev, ki jih sprejmete danes.

S štirimi desetletji izkušenj v različnih panogah po vsem svetu bo Ravi delil skrivnost "Zakaj večina voditeljev deluje pod svojim potencialom". Vodil bo srčni spletni pogovor o novi realnosti COVID, razkril prikrite moči v vas in znova zgradil novo kulturo vodenja, ki bo temeljila na nekaterih lastnostih, ki jih lahko sami izbirate. Kot še dodaja Ravi, »pot, ki smo jo prevozili, se je končala. V nadaljevanju je terenska odprava. Ne morete določiti, kaj storiti danes, tako da se sklicujete na to, kar ste počeli prej. Da bi se izognili gravitacijskemu vleku preteklih predsodkov in prepričanj, se morate znova izmisliti.«

Delavnica je namenjena direktorjem, članom upravnih odborov, visokim uradnikom, vodjem družinskih podjetij, dekanom, direktorjem akademskih ustanov.

Pridružite se in začutite čarobnost samoodkrivanja. Začnite uresničevati svoje osebne in institucionalne cilje, prehajajte iz terra firma v terra incognita, iz znanega v neznano.

PRIJAVA NA DELAVNICO

O IZVAJALCU:

Ravi Chaudhry je svetovalec in mentor direktorjem, korporativnim odborom, vladam, akademijam in širši družbi na teme kot so strategija, agilnost, skrbnost in ustvarjalnost. Je avtor in sodelavec "World Business Academy" ter ustanovitelj "Cenext Consulting Group" v New Delhiju. Bil je predsednik štirih družb v "Tata Group" v Indiji. Je javni govornik in učitelj na področju vodenja. Njegova knjiga "Quest for Exceptional Leadership: Mirage to Reality" je priznana sodobna mojstrovina o vodenju. Specializiran je za preoblikovanje globalne strategije ter premostitev vrzeli med uspešnostjo in potencialom. Je čvrsti opazovalec nastajajočih svetovnih trendov ter močan zagovornik odgovornega vodstva v podjetju in družbi. Redno izvaja seminarje in delavnice na teme kot so: obvladovanje prihodnosti, opolnomočenje organizacij, kultura nenehnih inovacij, učinkovitost vodstva, morala in vodstvene lastnosti.

Predaval je na več svetovnih srečanjih in konferencah. Bil je svetovalec vlad Švice, Turčije, Brazilije, Avstrije, Kanade, Nizozemske in Norveške; v vseh teh državah je svetoval tudi več podjetjem glede strategij trajnostne globalne rasti. Njegove stranke vključujejo več srednje velikih inovativnih podjetij, pa tudi korporacije Fortune 1000, vključno z BASF in BMW (Nemčija), DHV (Nizozemska), Sunstar (Japonska), Sabanci Group (Turčija), Domino Sciences (Velika Britanija), Perfetti (Italija), Ascot Group (Singapur), A1, EBM Papst in NEK (Slovenija), številne indijske poslovne skupine in številna druga podjetja v Evropi, ZDA in Aziji.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani