High school students / Students / Events / 20 Mar 2022

13. 4. – Predstavitev štipendij Ad futura in EducationUSA centra na dogodku "VTIS Roadshow«

Društvo VTIS aprila organizira tradicionalni (virtualni) dogodek "VTIS Roadshow: Vse o študiju v tujini", na katerem bodo dijaki in študenti lahko dobili informacije o študiju v tujini ter prvih korakih, ob tem pa informacije o štipendijah Ad futura za mednarodno študijsko mobilnost, predstavil pa se bo tudi EducationUSA center.

Vse, ki jih mika študij v tujini in iščejo nasvete, kako se uspešno vpisati na študij v tujini, ki jih zanimajo zgodbe in izkušnje Slovencev, ki so študij in življenje v tujini izkusili na lastni koži, društvo vabi na virtualni dogodek VTIS Roadshow: Vse o študiju v tujini, kjer bodo člani društva VTIS delili praktične nasvete in odgovorili na vsa vprašanja o tem, kako se uspešno pripraviti na začetek študija in selitev v tujino. Izkušnje bodo delili člani društva s študijskimi izkušnjami iz naslednjih držav: Velika Britanija, Nizozemska, Švica, ZDA, Španija, Danska, Avstrija …

Sodelavka sklada bo predstavila Ad futura štipendije za mednarodno mobilnost, ki finančno podpirajo mlade, da pridobijo medkulturne kompetence, samostojnost, komunikacijske spretnosti, mrežo stikov. Z željo, da se vrnejo v Slovenijo z odličnim znanjem in izkušnjami iz tujine in prinesejo drugačen način razmišljanja. Za informacije v zvezi s pogoji za pridobitev Ad futurine štipendije in pogovor vam bo na voljo svetovalka sklada.

KDAJ: sreda, 13. 4. 2022, ob 19. uri

KJE: Zoom

PRIJAVA (Eventbrite): https://www.eventbrite.com/e/310383654867

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani