Employed / Employers / Events / 01 Dec 2020

15. 12. 2020 - Prisluhni!

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico Prisluhni! (Prisluhni sebi, prisluhni drugim, prisluhni življenju, prisluhni glasbi ...), ki jo bodo izvedeli Manca Izmajlova, Benjamin Izmajlov in Zineta Vilman.

KDAJ: 15. december 2020

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

Nov in razgiban program, v katerem so trije različni posamezniki združili bogato znanje in izkušnje s področja vodenja, samovodenja, zdravja, glasbe, fokusa, čuječnosti, javnega nastopanja in širše kulturne izobrazbe. Gre za zanimiv preplet poslovnega in umetniškega sveta, ki drug od drugega črpata, da bi vse, ki jih to zanima, opremila z dodatnimi znanji in veščinami, ki jih potrebujejo, da bi v poslovnem in osebnem življenju bili bolj uspešni in zadovoljni.

Manca Izmajlova

  • Kako si lahko s preprosto dnevno telovadbo za pljuča bistveno izboljšate zdravje in psihično počutje.
  • Druge metode, ki jih za vrhunsko formo uma in telesa uporabljajo profesionalni operni pevci.
  • Preprosti načini za večjo motiviranost in življenjski polet znotraj posameznega dne.
  • Kako lahko hitro izboljšate svoj javni nastop - tako v živo, kot preko spleta.

Benjamin Izmajlov

Glasba kot močno prodajno orodje - kako ga lahko tudi vi uporabljate in se ga seveda zavedate. Na čem pa jo poslušate?

  • Kako je glasba povezana z drugimi življenjskimi področji?
  • Katero glasbo radi poslušamo in zakaj je temu tako?
  • Zakaj je glasba pomembno orodje za treniranje fokusa, razvijanje slušnega čuta, logičnega razmišljanja ter etike in morale?
  • Kako zelo je glasba pomembna pri prodaji in stiku s kupci?
  • Kako s poslušanjem glasbe gradimo celostnega posameznika, organizacijo in družbo?

Zineta Vilman

  • Spoznajmo temeljne gradnike samovodenja in njihovo praktično uporabo pri delu na daljavo
  • Uporaba tehnik čuječnosti za boljše prepoznavanje svojih prednosti in slabosti
  • Kako se lahko naučimo poslušati sebe in drugega ter se osredotočiti na bistveno sporočilo
  • Pomen komunikacije za doseganje osebnih in skupnih ciljev

PRIJAVA

O IZVAJALCIH:


MANCA IZMAJLOVA je profesionalna pevka, mezzosopranistka, gledališka igralka in avtorica uspešnice »Vdihnite življenje s polnimi pljuči«, v kateri predstavlja edinstveno rusko dihalno telovadbo. Izobraževala se je v Londonu, Moskvi in Ljubljani in ima več kot 20 let odrskih izkušenj kot pevka, igralka in povezovalka dogodkov. Njen glasbeni repertoar obsega različne žanre, poje pa v 25 jezikih. Odlično obvlada britansko angleščino in ruščino. Manca velja za eno najbolj urejenih in elegantnih javnih oseb v Sloveniji. Njen zaščitni znak je iskren nasmeh, nekonfliktnost, skromnost in toplina. Je tudi ambasadorka blagovne znamke FREYWILLE Dunaj.

BENJAMIN IZMAJLOV je mednarodno priznan umetnik – violinist, profesor, skladatelj, dirigent in glasbeni producent. Kot violinist, skladatelj in dirigent je sodeloval s številnimi orkestri in komornimi sestavi ter s svetovno priznanimi glasbeniki. Je gostujoči solist Moskovske filharmonije, redno nastopa z Ansamblom solistov Madrigal, ki je najstarejši kolektiv za staro glasbo v Rusiji. Mladi glasbeniki ga spoštujejo po njegovem pedagoškem delu. Pred kratkim je postal izredni profesor na Wiener Musikakademie na Dunaju. Poleg kariere na klasičnih glasbenih odrih se je Benjamin Izmajlov uveljavil tudi kot studijski glasbeni producent in izvršni producent ter ustvarjalec različnih novih, izvirnih projektov, ki povezujejo več umetniških svetov, diplomacijo, poslovni svet in umetnost.

Mag. Zineta Vilman ima več kot 30 let poslovnih izkušenj v različnih panogah in na različnih ravneh, kar ji je dalo neposreden vpogled v prakse vodenja ter utrdilo njeno prepričanje, da so dobri odnosi in spoštovanje človeka, okolja in sebe temelj uspeha tako organizacije kot posameznika. Zato se je posvetila raziskovanju trajnostnega vodenja, samovodenja ter ozaveščanja o pozitivnih elementih vodenja, vključno s čuječnostjo Je predavateljica in spletna mentorica s področja vodenja in upravljanja na DOBA fakulteti, študenti pa so jo izbrali za najboljšo 'online' mentorico v Sloveniji v letu 2019. Je avtorica in predavateljica programa o čuječnosti in voditeljstvu na OSMA akademiji na Krku na Hrvaškem. Že več let kot prostovoljka – sodnica aktivno sodeluje v projektu First Lego League, ki podpira razvoj tehnične kulture med mladimi.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani