Employed / Employers / Events / 01 Dec 2020

15. in 21. december 2020 - Priprava video vsebin

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico Priprava video nastopa, ki jo bo izvedla Nina Dušić Hren.

KDAJ: 15. in 21. december 2020, od 9. do 13. ure

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

Statistika govori v prid video vsebinam. Kar ¾ vseh milenijcev dnevno gleda video vsebine. Ugotovljeno je bilo tudi, da kadar elektronski pošti dodamo video prispevek, ga odpre kar 3 krat več naslovnikov. Če si želimo prisotnosti na spletu, je tako hitro potrebno, da osvojimo video veščine.

VSEBINA:
1. Osnovni pregled - Kakšne tipe video posnetkov poznamo? (frontalno, izseki s klipi, webinarji, intervjuji ...) Kaj vse je mogoče posneti? Kaj je namen snemanja? (prodaja, informiranje ... Kaj si želimo?) Pogledali si bomo primere učinkovitih nastopov in načinov snemanja. Ko enkrat izberemo, kaj si želimo doseči, gremo lahko naprej na organizacijo in vsebino.
2. Organizacija - Kaj vse potrebujem za snemanje? Pogovarjali se bomo o primernem ozadju, svetlobi in zvoku, saj so te dejavniki predpogoj za učinkovito predajanje vsebine. Omenila bom tudi primerne programe za urejanje vsebin.
3. Vsebina – kaj je pomembno, ko pripravljam vsebino? Kako naj povem avtentično brez branja? Kako naj jo strukturiram? Kako naj povedano začinim, da bom zanimiv? Kako naj si zastavim uvod, da pritegnem poslušalce in česa ne smem pozabiti v zaključku?
Vabljeni na delavnico, kjer boste izvedeli, kako izstopati na video vsebini.

PRIJAVA

O IZVAJALKI:


NINA DUŠIĆ HREN, je univ. dipl. psihologinja z 10 let izkušenj z vodenjem delavnic, predvsem je specialistka za javne nastope in priprave govornikov. Z odločitvijo, da gre na lastno podjetniško pot je postala direktorica organizacije Dober stik. Nina je tudi NLP praktik in trenerka mehkih veščin. Kot sma pravi jo je njena ljubezen do harmoničnih odnosov popeljala v svet komunikacije in nastopanja. Svoje znanje preko delavnic strastno predaja naprej udeležencem.


Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani