Employed / Employers / Events / 01 Jun 2022

15. junij 2022 – Vodenje v času po pandemiji

V času epidemije Covid-19 so se (nekateri) ljudje navadili na delo od doma, drugi na stroge omejevalne ukrepe in njihovi odzivi ob vrnitvi v normalno delovno okolje so lahko različni. Na delavnici boste spoznali metode, kako učinkovito organizirati delo, kako deliti naloge in delegirati, kako zagotoviti sodelovanje in podpiranje znotraj delovne skupine ipd.

Vsebina delavnice je oblikovana s ciljem obuditi in dograditi dobre prakse vodenja ljudi v različnih delovnih situacijah, s posebnim poudarkom na zaupanju med sodelavci.

Delavnica je namenjena ljudem, katerih delovne naloge vključujejo tudi vodenje ekip z vsaj petimi zaposlenimi.

KDAJ: 15. 6. 2022, 9. - 13. ure

KJE: Hotel Cubo, Ljubljana

VSEBINA:

  • Ključne naloge vodje, tudi po epidemiji (analiza, načrtovanje s cilji, organiziranje, motivacija za delo - zavzetost, spremljanje aktivnosti, kontrola rezultatov, dajanje povratnih informacij ipd.) ter temeljne tri vloge (manager, vodja, specialist - ekspert).
  • Kdo sem kot vodja in kaj je avtoriteta in vzgled - kako ju zagotavljati (vsebinsko) oziroma, kako zagotoviti, da ekipa in posamezniki „sledijo“ vodji in uresničujejo ambiciozno zastavljene cilje in izvajajo ustrezne aktivnosti.
  • Formalna moč vodje ali gradnja medsebojnega zaupanja in vzgled – odgovor je en sam in jasen, vzgled in zaupanje gradita uspeh sodobnih organizacij.
  • Nisem več operativec in specialist, sem vodja – vodja kot učitelj, vzgled in sodelavec; osebne veščine in pomen postavljanja ciljev zase in za ekipo, razmerje med cilji in aktivnostmi na osebni ravni in ravni skupine.

PRIJAVA

IZVAJALEC:

Jože Urh je zaposlen v podjetju Mercuri International od leta 1992 in je odgovoren za prodajo in vodenje projektov. Za domače in tuje stranke je uspešno razvil različne rešitve v podporo njihovim razvojnim zahtevam pri prodaji in organizaciji prodaje, vodenju prodaje ter vodenju. Odgovoren je tudi za razvoj in prilagajanje Mercuri znanja potrebam lokalnega trga. Jože je bil kot vodja projekta vključen v številne velike in pomembne Mercuri projekte. Sodeloval je tudi pri izvajanju razvoja prodajnih veščin, prodajnega coachinga in razvoja prodaje z mednarodnimi strankami v regiji.

NAPOVEDNIK OSTALIH DOGODKOV

Dogodek sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani