Employed / Employers / Events / 20 Oct 2021

16. in 17. november 2021 - Kako slabo počutje zaposlenih vpliva na sliko podjetja

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na spletno delavnico Kako slabo počutje zaposlenih vpliva na sliko podjetja z Iris Kline Arih.

Kdaj: 16. in 17. 11. 2021 (obvezna prisotnost na obeh terminih), med 9. in 12.15 uro

Kje: preko platforme Zoom

O DELAVNICI

  • Piramida skladnosti in motivacije sodelavcev – kaj pomeni, da se sodelavci potrudijo po »svojih najboljših močeh« in kako to doseči.
  • Razumevanje svoje vloge in pravil delovanja ter pričakovanj vseh vključenih v delovnih proces.
  • Cilji in prioritete pod drobnogledom.
  • Model zavzetosti – od vodenja in vključevanja zaposlenih, preko komunikacije in motiviranja do učinkovitih organizacijskih procesov in organizacijske kulture.
  • AI model pozitivnega mišljenja – Aprreciative Inquiry – MODEL 4 D.
  • Preverjalna listina za oceno napredka pri razvoju vodenja in zavzetosti sodelavcev.

NAČIN IZVEDBE

Za sodelovanje na spletni delavnici potrebujete spletno kamero in mikrofon.

Prijava na delavnico

O IZVAJALKI


Iris Kline Arih je mednarodna BMC coachinja in trenerka. Specializirana je za področje vodenja, osebnega razvoja in resonančnega voditeljstva, ki je del področja trajnostnega voditeljstva. Je članica upravnega odbora Slovenskega coaching združenja in Združenja EMCC Slovenija. Diplomirana ekonomistka z dolgoletnimi izkušnjami v tržnem komuniciranju, od projektnega vodenja do vodenja timov, doma in v tujini. V coachingu in treningih spodbuja k aktivaciji potencialov, odstranjevanju blokad in oblikovanju novih izbir mišljenja in vedenja. Vodijo jo lahkotnost, srčnost in športni duh. Verjame, da so ekipe zakladnice potencialov, ki jih je moč odkleniti, in takrat resnično zasijejo v vsem svojem sijaju.

NAPOVEDNIK OSTALIH DOGODKOV

Delavnico sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani