Employed / Employers / Individuals / Events / 07 Sep 2020

16. 9. 2020 - Generacijska raznolikost na delovnem mestu

V okviru Kompetentne Slovenije vas vabimo na še eno vrhunsko e-delavnico, ki jo bo izvedel dr. Tim Elmore, mednarodno priznani strokovnjak na področju razvoja vodij.

KDAJ: 16. 9. 2020, od 12.00 do 13.30 ure (1. del) in od 14.30 do 16.00 ure (2. del).

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

Prvič v zgodovini na delovnem mestu vsakodnevno sodelujejo in delujejo štiri do pet generacij, kar lahko vodi do odličnega sodelovanja ali velikih disfunkcij. Interaktivna in zanimiva delavnica bo ponudila različnim generacijam znanje o tem, kaj cenijo, kako z njimi najbolje komunicirati ter kaj morajo in česa ne smejo voditelji storiti, da se povežejo z vsakim, da skupaj sodelujejo kot ekipa, ki deluje zelo uspešno.

Predavanje bo angleškem jeziku, prevod ne bo zagotovljen.

Več informacij najdete tudi v članku "Z vključujočim vodenjem do uspeha".

IZVAJALEC:

Dr. Tim Elmore je direktor neprofitne organizacije, ki je sodelovala z več kot 8.000 šolami, univerzami in podjetji v 68 državah po svetu z namenom boljšega povezovanja in usposabljanja prihajajočih generacij. Sodeluje v skupini govornikov Growing Leaders in njegove glavne teme vključujejo uvajanje t.i. milenijcev v delovno okolje, privabljanje in zadržanje prihajajočih generacijskih talentov v organizacijah in generacijsko raznovrstnost. Vodi delavnice o razumevanju osebnostnih tipov z namenom ustvarjanja močnih organizacijskih in ekipnih kultur.

PRIJAVA

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani