Employed / Employers / Events / 13 Oct 2020

6. 11. 2020 - Videografije s pametnim telefonom

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico Videografije s pametnim telefonom, ki jo bo izvedel Dražen Štader.

KDAJ: 6. 11. 2020

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

✔ 10 preprostih korakov do kakovostnih posnetkov,

✔ napredne tehnike snemanja, osvetljevanja in ozvočevanja,

✔ 10 korakov v postprodukciji,

✔ na koncu dneva vsaka ekipa z novo pridobljenimi veščinami predstavi svoj kratki video izdelek.

O IZVAJALCU:

Dražen Štader je večkrat nagrajeni režiser, scenarist, kinematograf in direktor fotografije. Z več kot 20-letnimi izkušnjami pri ustvarjanju visokokakovostnih video vsebin za TV, film in splet, Dražen vsakemu projektu prinese razumevanje celotnega postopka snemanja filmov in pripovedovanja zgodb. Dražen je prepotoval svet in prejel priznanje za svoje delo v nacionalnih oglaševalskih kampanjah za stranke, kot so: I feel Slovenia, Suzuki, Medex, Gorenje, Dormeo, Rauch, Ringana, CNN, Galerija Emporium, Digistore24, Barcaffe, Malizia, Kleine Zeitung, PopTv. Leta 2004 je na Festivalu slovenskega filma (FSF) prejel posebno priznanje žirije za celovečerni dokumentarni film Rudi Omota: prezrto poglavje slovenske kinematografije, leta 2001 je na Festivalu slovenskega filma (FSF) prejel nagrado Vesna za študijski, kratki igrani film Žile. Več o njegovih projektih, je na voljo na njegovi spletni strani https://drazenstader.com/.

PRIJAVA NA DELAVNICO

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani