Students / Educational establishments / Events / 19 Oct 2021

2. 11. 2021 – Webinar o študiju in študijskih programih na EUI

EUI je pripravil webinar, ki bo potekal v živo prek platforme Zoom, in sicer na temo na temo študija in študijskih programov na (EUI) za študijsko leto 2022/2023 in o splošnih temah, povezanih s študijem na EUI. Na webinarju bo gostoval obstoječi doktorski raziskovalni študent Jaka Kukavica, ki študira na Department of Law (Oddelku za pravo). Udeleženci bodo pridobili informacije o doktorskih programih in življenju na EUI ter odgovore na vsa vprašanja.

KDAJ: ponedeljek, 2. 11. 2021 od 15.30 do 16.30

KJE: prek platforme Zoom

Registracija in prijave: spletna stran EUI

Razpis štipendij za doktorski študij na EUI za študijsko leto 2022/2023 bo objavljen na spletni strani sklada in portalu e-Uprava, predvidoma konec decembra 2021. Gre za razpis za štipendije študentov na doktorskem študiju na EUI, za smeri: pravo, politične vede, zgodovina in ekonomija. Sklad podeli eno štipendijo za 3 leta 4 – letnega doktorskega študija, 4. leto financira EUI. Za študij na EUI in pridobitev štipendije sta dva ločena postopka in roka za prijavo: najprej se kandidati prijavijo za študij na EUI, po uspešni nominaciji s strani EUI se izbrani kandidat prijavi ločeno za štipendijo na sklad.

Prijave za doktorske kandidate za študij se na EUI odprejo s 1. 11. 2021, z rokom za prijavo 31. 1. 2022, do 24:00 ure. Ta rok velja za izpolnitev prijavnega obrazca, predložitev referenc in vseh potrebnih dokumentov, ki so opisani na spletni strani EUI. Več splošnih informacij lahko zainteresirani doktorski kandidati pridobijo na spletni strani www.eui.eu/phd. Podrobnejše informacije povezane s posamezno smerjo študija so ravno tako dostopne na spletni strani EUI: Department of Economics, Department of History and Civilisation, Department of Law, Department of Political and Social Sciences.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani