Employed / Employers / Events / 01 Jun 2022

20. junij 2022 – Spoštovanje različnosti med sodelavci

Z zagotavljanjem varnega, stimulativnega in za zdravje ugodnega delovnega okolja se gradi dolgoročna, trdna korporativna kultura, ki je pomemben kamen v mozaiku naše uspešnosti. Delavnica, ki jo bo izvedel Tomaž Ovsenik, bo naslavljala vodenje s prizadevanjem za dobre medsebojne odnose, ki temeljijo na sodelovanju, medsebojnem spoštovanju, vljudnosti in pomoči.

Delavnica je zastavljena interaktivno z elementi predavanja in interakcije z udeleženci. Vključevala bo tudi praktične vaje na lastnih primerih udeležencev ter igro vlog.

KDAJ: 20. junij 2022 od 9. do 15. ure

KJE: Hotel Cubo, Ljubljana

VSEBINA:

  • Dogovori, temelj dobrih odnosov

Dogovori so v primerjavi s pravili temelj urejanja odnosov v vsaki skupini. Kako in kakšne dogovore lahko sklepamo med sodelavci v pisarni in kako se spodbujati, da se jih držimo?

  • Glavne ovire v odnosih

Prepričanja in predsodki, glavna ovira za gradnjo odnosov. Kako identificirati ter odpravljati prepričanja, da bomo lahko gradili boljše odnose?

  • Spoštovanje in sprejemanje

Gradnja OK-OK odnosov v skupini se začne z zavzetjem ustrezne notranje naravnanosti, ki jo gojimo do sebe in do drugih. Kako identificirati in se pripraviti na ustrezno držo, da bomo lahko začeli z gradnjo odnosov?

  • Pozitivna potrditev in povratna informacija

Z ustrezno verbalno in neverbalno komunikacijo bomo lahko začeli spreminjati kulturo v podjetju ter vzpostavljati okolje, v katerem bo posameznik lahko prispeval svoje kreativne ideje. Kako izražati pozitivne potrditve ter kako podajati ustrezno povratno informacijo?

PRIJAVA NA DELAVNICO

Zaradi omejitve mest, se delavnice lahko udeleži le 1 oseba iz istega podjetja!

IZVAJALEC:

Tomaž Ovsenik je trener komunikacijskih in vodstvenih veščin z bogatimi izkušnjami s področja komuniciranja, oblikovanja strategij, prodaje in gradnje dolgoročnih poslovnih odnosov. V svoji bogati karieri je nanizal različne identitete: vodja skupine v prostovoljnih organizaciji, vodja mednarodnih projektov, oblikovalec in kreativec v marketinški agenciji, programer spletnih rešitev, vodja oglaševalskega oddelka, vodja marketinga v IT podjetju, skrbnik ključnih strank v visokotehnološkem podjetju. Svojo karierno pot je po 15 letih dela v marketingu preusmeril v vlogo trenerja komunikacijskih in vodstvenih veščin. Tomaž je pri svojem delu predvsem sproščen, s široko paleto izkušenj in znanj pa zna stopiti v čevlje svojih slušateljev ter jim na enostaven način približati temeljne vodstvene, komunikacijske in prodajne veščine.

NAPOVEDNIK OSTALIH DOGODKOV

Dogodek sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani