Employed / Employers / Events / 21 Mar 2022

21. 4. 2022 - Dobro počutje na delovnem mestu

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico Dobro počutje na delovnem mestu. Delavnico bo izvedela Florence Maria Bratuž.

KDAJ: 21. april 2022 od 9. do 14 ure (z vmesnim odmorom)

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

  • V uvodnem delu bo predavateljica predstavila orodja in primere dobre prakse zagotavljanja dobrega počutja zaposlenih.
  • Nadaljevali bomo s predstavitvijo načinov opolnomočenje zaposlenih, da znajo poskrbeti za svoje dobro počutje in dobro počutje sodelavcev (obvladovanje stresnih situacij in kako do virov notranje motivacije za delo).
  • Govorili bomo o pomenu lastnega počutja na delovnem mestu. Kaj vpliva na dobro počutje? Kako prepoznati sprožilce neprijetnih čustev in drugih bolečin.
    Predstavljeni bodo pozitivni učinki dobrega počutja na zdravje.
  • Udeleženci delavnice bodo spoznali tudi kako skrbeti za lastno stabilnost skozi različne situacije, kako obvladovati stresne reakcije (akutna). Kaj je sprostitvena reakcija telesa in kako jo uporabljati vsak dan.
  • Predavateljica bo predstavila kako prepoznati situacije, ki pozitivno in negativno vplivajo na posameznikovo počutje in se po potrebi na njih pripravi (analiza stresnih situacij, ugotavljanje vzrokov in priprava na neugodne okoliščine).
  • V zadnjem delu bodo predstavljeni vzroki za pojav najpogostejših tveganj za naše zdravje in kako je nanje mogoče vplivati. Od kod izvira stres in z njim povezani simptomi in kako si sami lahko pomagamo vsak dan.

PRIJAVA

O IZVAJALKI:


Florence Maria Bratuž ima bogate izkušnje iz vodenja prodaje in regije iz avtomobilske industrije ter svetovanja. V preteklosti je delovala na številnih področjih dela: prodaja, vodenje prodaje v družinskem podjetju, področno vodenje poslovalnic uvoznika, upravljanje z odnosi s strankami, skrb za zadovoljstvo kupcev, prodajna trenerka in vodja poslovalnice.
Te izkušnje so jo pripeljale do vloge predavatelja, motivacijsko/inspiracijskega trenerja in coacha za dobre medsebojne odnose:
➢ povečanje angažiranosti zaposlenih na delovnem mestu,
➢ boljše medosebne odnose zaposlenih,
➢ skladno med oddelčno sodelovanje,
➢ notranje motiviran kader skladen vizijo in poslanstvom podjetja in
➢ povečanje kulture odgovornosti.
Njena posebnost je, da kot zunanja svetovalka zaradi izkušenj, ki jih je pridobila skozi svojo kariero, prepozna energijsko dinamiko znotraj podjetja.

NAPOVEDNIK OSTALIH DELAVNIC

Delavnico sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani