High school students / Students / Events / 08 Jun 2023

21. 6. 2023 - Študij v ZDA - namigi in triki iz prve roke

Začetek poletja bomo obeležili s simpatično Ani Subotić, ki nam bo skozi lastno izkušnjo približala študij v Združenih državah Amerike. Dijaki in študenti, ki vas zanimajo ZDA, pripravite se na prijeten in zabaven pogovor. Dobili boste koristne informacije in napotke, ki vam bodo pomagali pri odločitvi glede nadaljnje študijske poti.

KDAJ: V sredo, 21. 6. 2023, ob 18. uri.

KJE: Spletna platforma Zoom.

Gostja našega webinarja bo Ani Subotić, ki bo predstavila svojo izkušnjo študija v Ameriki. Skozi pogovor bomo odprli različne teme – od tega, kaj sploh pričakovati od študija in kako največ odnesti od dane izkušnje, nenazadnje, kako v svojo odločitev vključiti tudi starše, na kaj morate biti pozorni, ko izbirate šolo ipd. Ani bo na voljo tudi za vsa vaša vprašanja.

Ani Subotić je tako dodiplomski kot podiplomski študij zaključila v ZDA na vzhodni obali ZDA, in sicer na univerzi Winthrop v Južni Karolini. Tam je diplomirala iz marketinškega komuniciranja in magistrirala iz svobodnih umetnosti s poudarkom na študijih spola. Med študijem in tudi po študiju je vrsto let delala za univerzo kot rekruterka in skrbela za boljšo prepoznavnost univerze in vzpostavljanje stika s potencialnimi bodočimi študenti. Ani se je nato vrnila v Slovenijo, kjer že skoraj dve leti dela za uspešno mednarodno podjetje. Še vedno pa rada podeli svoje izkušnje iz ZDA, ki so jo oblikovale in ji pomagale do zadovoljujoče kariere.

Dogodek je brezplačen. Potrebna je predhodna registracija.

PRIJAVA

Dogodek bo izveden v okviru EducationUSA centra, ki deluje znotraj sklada in nudi celovite informacije o študiju v ZDA.

Vabljeni!

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani