Employed / Employers / Events / 19 Oct 2021

26. in 27. oktober 2021 - Krizne situacije in kako ravnati, komunicirati in jih reševati?

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na spletno delavnico Krizne situacije in kako ravnati, komunicirati in jih reševati? z Gabrom Maroltom.

Kdaj: 26. in 27. oktober 2021, od 9. do 12. ure (obvezna prisotnost na obeh terminih)

Kje: preko spleta

O DELAVNICI

  • Spoznali boste svoj način komunikacije, kateri zaznavi kanali pri vas prevladujejo in kako komunicirate.
  • S pomočjo preprostih vaj v skupinah se boste naučili prepoznati svojega sogovornika, njegovo komunikacijo in njegov način sprejemanja informacij.
  • Naučili se boste komunicirati tako, da vas bo sogovornik razumel.
  • Spoznali boste, kako lahko z znanjem o načinu komunikacije podaste navodila na učinkovit način, da vas bo sogovornik hitreje in lažje razumel ter opravil nalogo po navodilih in vaših pričakovanjih.
  • Preizkusili se boste v vajah, s kateri boste v praksi lažje ohranjati mirno kri tudi v zahtevnejših situacijah (konfliktih, zagovarjanju lastnih stališč in prepričanj ter ciljev vašega podjetja v času Covid krize), kar boste lahko podali naprej vašim zaposlenim, da bodo tudi sami kos težavnim razmeram v času Covida19 (zahtevnih strank, poslovnih partnerjev, sodelavcev).
  • Naučili se boste NLP tehnike zaznavni položaji in jo preizkusili v praksi. S pomočjo zaznavnih položajev boste uvideli, kako je stopiti v čevlje sogovornika in se pripraviti na razgovore in pogajanja.
  • S pomočjo vaj se boste naučili, kako uspešno reševati konfliktne situacije. Na kaj morate biti pozorni, če pride do konflikta in kako ga lahko uspešno rešite.
  • Spoznali boste učinkovito NLP tehniko za podajanje povratnih informacij, ki motivira a hkrati opozori na primanjkljaje, ki jih je možno izboljšati.
  • Pri igri vlog se boste preizkusili v podajanju povratne informacije in spoznali kaj so pasti in kaj je pomembno, da vaši zaposleni ne izgubijo motivacije ob soočanju s kritiko.

Naj bo vaše delovno okolje prostor sodelovanja, vzpodbujanja in doseganja vrhunskih rezultatov.

CILJNA SKUPINA

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo izboljšati komunikacijo, spoznati svoj način komunikacije za lažjo komunikacijo z drugimi.

NAČIN IZVEDBE:

Za sodelovanje na spletni delavnici potrebujete spletno kamero in mikrofon.

PRIJAVA NA DELAVNICO

O IZVAJALCU

Gaber Marolt, EMBA, INLPTA Master trainer, Master coach, mBIT, Mindsonar certified

Gaber Marolt je poslovni trener in trener nevrolingvističnega programiranja z mednarodnim certifikatom INLPTA , mentor, master coach in poslovni svetovalec. Po izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist z Executive MBA poslovne šole Cotrugli. Ima več kot dvajset let izkušenj z vodenjem kreativnih timov in je za svoje delo na področju avdio-vizualnih umetnosti s kolegi prejel Viktorja, Bronasti grb Mestne občine Celje in več drugih nagrad.

NAPOVEDNIK OSTALIH DOGODKOV

Delavnico sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani