Employed / Employers / Individuals / Events / 20 Aug 2020

3. 9. 2020 - Čustvene spirale

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na predavanje Čustvene spirale, ki jo bo izvedel Jan Kovačič.  Delavnica bo v četrtek,  3. septembra 2020, v Mariboru.

KDAJ: 3. 9. 2020 od 9. do 16. ure

KJE: GZS v Mariboru

VSEBINA:

Na izkustveni delavnici boste iz izvedeli:

1. Koliko čustev poznamo? (neprijetna čustva in negativne čustvene spirale in pozitivna čustva in pozitivne čustvene spirale)

2. Kako usmerjati čustveno energijo? (pozitivna vedenja v čustveno nabitih situacijah in veščine čustvene inteligentnosti);

3. Zakaj namenjamo toliko časa čustvom in čustveni inteligentnosti (vpliv čustev in čustvene energije)?

PRIJAVA

IZVAJALEC

JAN KOVAČIČ je organizacijski psiholog, svetovalec in idejni vodja projektov uporabna psihologija. Prav tako je specialist za razvoj osebnostnih potencialov, ki pri svojem delu zasleduje moto »Dobrim pomagam biti še boljši.« Največkrat se pojavi v vlogi coacha in izobraževalnega trenerja na teme povezane z emocionalno inteligentnostjo, medosebnimi odnosi, transakcijsko analizo, učinkovito komunikacijo in vodenjem. V zadnjih treh letih je vodil več kot 300 izobraževalnih dogodkov in sodeloval s približno 1500 udeleženci, ki so se udeležili različnih treningov in delavnic. Poleg vseh izkušenj najbolj ceni priložnost, da se vedno znova uči tudi od udeležencev in s tem bogati svoje izkušnje.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani