Employed / Employers / Events / 10 Jun 2021

5. julij 2021 - Bodite pravi ''vrtnar'' za močan imunski sistem in vitalnost

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na delavnico Bodite pravi ''vrtnar'' za močan imunski sistem in vitalnost z Majo Kosmačin.

KDAJ: 5. julij 2021 od 10. do 14. ure

KJE: Ljubljana

O DELAVNICI

Trenutna situacija (bolj kot kdaj koli prej) od nas zahteva, da poskrbimo za naše zdravje in vitalnost. Sedaj ni več časa na čakanje na boljše čase, sami moramo nekaj narediti za to. In vedno bolj bo to nuja in hkrati priložnost, da se naučimo vzgajati vitalnost in močan imunski sistem.

CILJNA SKUPINA

Delavnica je namenjena tako osebnemu kot tudi profesionalnemu razvoju vseh, ki si to želijo.

PRIJAVA

O IZVAJALKI

Maja Kosmačin tui-na terapevtka in svetovalka za zdravo, vitalno in energetsko polno delovno okolje. Njeno poklicno življenje so zaznamovali ljudje in vez med njimi, saj deluje na področju upravljanja s človeškimi viri prav vse od začetka svoje kariere. Ogromno znanja, metod in širine delovanja si je pridobila kot vodja upravljanja s človeškimi viri v večjem mednarodnem proizvodnem podjetju. Sedaj deluje kot samostojna svetovalka na področju upravljanja s človeškimi viri na malo drugačen način. V preteklosti jo je iskrena želja po raziskovanju naravnih zakonov in naravne poti pripeljala do kitajske in indijske tradicije. Sedaj širi to tisočletno uporabno modrost starih mojstrov skozi delavnice in svetovanja za harmonično, vitalno in zdravo življenje, skoti vadbo in kot tui-na terapevtka. Povezala je najboljše metode in rešitve obeh svetov in ju združila v edinstveno celoto, enost življenja. V vsakem izmed nas je seme, da lahko služi in je luč za druge, izžareva notranjo moč ter živi umirjeno, radostno in ljubeče življenje.

NAPOVEDNIK OSTALIH DOGODKOV

Dogodek sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani