Students / Employed / Employers / Individuals / Events / 22 Apr 2024

9. 5. 2024 - Sejem zaposlitvenih priložnosti

Vabljeni na največji Sejem zaposlitvenih priložnosti v Sloveniji, 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani! Na njem se bo predstavil tudi sklad.

Sejem zaposlitvenih priložnosti bo ponudil obiskovalcem pestre vsebine, zanimiva predavanja in druge spremljevalne dogodke. Spoznali boste lahko več kot 200 delodajalcev iz različnih dejavnosti iz slovenskih regij ter ključne ustanove s področja vseživljenjskega kariernega svetovanja in zaposlovanja.

Pridobite informacije o delovnih mestih, štipendijah, poklicih, zaposlovanju doma in v tujini in mnogo več ...

Sejem bo potekal v četrtek, 9. maja 2024, od 10. do 18. ure na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na stojnici sklada boste pridobili informacije o štipendijah, ki jih podeljujemo na skladu ter o spodbudah za zaposlovanje invalidov. Hkrati pa se bo zvrstilo kar nekaj zelo zanimivih predavanj. Aleksandra Kuhar, Oddelek za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov bo v dvorani 3 ob 12.40 predstavila nabor spodbud za ohranjanje delovnih mest invalidov in za nove zaposlitve invalidov ter kvotni sistem. Direktorica sklada mag. barbara Leder pa bo ob 13.30 uri predstavila aktualne štipendije za dijake in študente, ki jih podeljujemo na skladu, ter možnosti za povezovanje mladih s potencialnimi delodajalci.

Seznam vseh predavanj

Vstop je prost.

Celoten program, seznam delodajalcev in še več informacij najdete na spletni strani ZRSZ.

Vabljeni!

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani