High school students / Students / Events / 25 Oct 2022

15. in 17. 11. 2022 - Predstavitev štipendij sklada na kariernem sejmu v Mariboru

Sklad bo sodeloval na 7. Kariernem sejmu – sejmu poklicev in izobraževanja, pod sloganom Vesolje priložnosti. Sejem s še nekaterimi drugimi partnerji organizira Mestna občina Maribor.

Po dveh letih izvedbe kariernega sejma v virtualni obliki bo letos karierni sejem ponovno potekal v živo. Poiščite skladovo stojnico, kjer vam bomo predstavili štipendije.

Kdaj?

Karierni sejem bo potekal 2 dneva:

  • za osnovnošolce v torek, 15. novembra, od 8. do 18. ure (sklad bo predstavil štipendijo za deficitarne poklice in Zoisovo štipendijo),
  • za srednješolce v četrtek, 17. novembra, od 8. do 18. ure (sklad bo predstavil program Ad futura, Zoisovo štipendijo, EducationUSA center pa bo predstavil možnosti študija v ZDA)

Kje?

  • v športni dvorani Ljudski vrt »Lukna« (Mladinska ulica 26 v Mariboru).

Karierni sejem je namenjen učencem višjih razredov osnovne šole oz. višjih letnikov srednje šole, staršem ter svetovalnim in drugim strokovnim delavcem na področju karierne orientacije mladih. Posebno pozornost bo namenjena deficitarnim poklicem. Dopoldanske aktivnosti bodo na obeh sejmih namenjene organiziranemu obisku šolarjev in dijakov. Popoldanski del sejma je namenjen individualnim obiskom razstavljavcev in bo obogaten z delavnicami in predavanji, ki so koristni za načrtovanje izobraževalne in karierne poti.


Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani