Sofinanciranje izobraževanja in usposabljanja za dvig izobrazbene ravni (DIR)

"Vsak je svoje šole kovač"

S sloganom »Vsak je svoje šole kovač!« do višje izobrazbe odraslih 


Sklad z aktualnimi promocijskimi aktivnostmi združenimi pod sloganom »Vsak je svoje šole kovač!« ozavešča o izjemnem pomenu izobrazbe ter spodbuja posameznike z nizko ali nedokončano srednješolsko izobrazbo, da se ponovno vključijo v učni proces.  

V prvi vrsti se poudarja vrednost  in pomen izobrazbe, ki ga ima ta za razvoj karierne poti, ter izpostavlja koristi vseživljenjskega učenja in posameznikovega osebnega razvoja. Poleg tega spodbuja odrasle, ki nimajo dokončane srednje šole ali bi želeli pridobiti nova znanja, da se ponovno vključijo v izobraževalni proces.

Promocijske aktivnosti so združene pod krovnim sloganom »Vsak je svoje šole kovač!«. Ta izobrazbo enači s srečo, torej nečim, kar si želi doseči vsak izmed nas. Hkrati pa geslo posameznika opolnomoči, saj zmožnost in odgovornost za pridobivanje potrebnih kompetenc postavi v njegove roke. Ključna sporočila promocijskih aktivnosti, ki vključujejo tako digitalno kot tudi klasično oglaševanje, izhajajo iz vsem dobro znanih vsebin, ki so povezane z izobraževalnim procesom v zgodnjih fazah življenja. Gre namreč za izštevanke, pesmi in pregovore, ki vzbujajo nostalgijo ter spominjajo na veselje in radovednost, s katerimi smo v otroštvu pristopali k osvajanju novega znanja. 

Spodaj si lahko prenesete promocijske materiale in jih delite naprej po svojih kanalih.  Naš skupni cilj je, da se v naslednjih letih procesu vseživljenjskega učenja pridruži čim večje število posameznikov, ki si bodo s tem odprli dodatne možnosti za karierno rast. 

Promocijski material:


Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

 

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani