Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 17 Dec 2020

7. januar 2021 - Vodenje v krizi in ohranjanje osebne vitalnosti

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico »Vodenje v krizi in ohranjanje osebne vitalnosti«, ki jo bo izvedla mag. Sonja Klopčič.

KDAJ: 07. januar 2021od 10.00 do 13.30. ure

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

  • Kompetence za krizno vodenje
  • Navigacija v VUCA svetu
  • Ljudje so srce, denar pa kri podjetja
  • Za učinkovito komuniciranje ni dovolj, če znaš govoriti
  • Trening za mirnost v središču orkana

Na delavnici boste izvedeli/spoznali, kaj so potrebne kompetence za krizno vodenje in navigacijo v VUCA svetu. Krvni obtok podjetja tvorijo ljudje kot srce in denar kot kri, zato je potrebno skrbeti za oboje. Kdo pa skrbi za vodjo? Kako naj trenira mirnost v središču orkana? Kako naj vzdržuje osebno vitalnost? Na delavnici bomo poiskali odgovore tudi na ta vprašanja.

Mag. Sonja Klopčič je izkusila svetle in temne plati vodenja, od vodenja uspešnega hitro rastočega podjetja do predsednice uprave podjetja v krizi. Osebno izkušnjo vodenja v krizi je opisala tudi v knjigi VODITELJSTVO: vodenje in sodelovanje, moč in odgovornost, ki jo bodo udeleženci delavnice dobili kot darilo.


PRIJAVA

O IZVAJALKI:


Mag. Sonja Klopčič je izkušnje nabirala v različnih industrijah kot generalna direktorica, direktorica razvoja kompetenc, predsednica uprave in krizna managerka. Zdaj je neodvisna razvijalka sodobnega vodenja in sodeluje z naprednimi organizacijami kot svetovalka, predavateljica, vodja projektov, mentorica ali coach. Je tudi avtorica prve slovenske knjige o voditeljstvu VODITELJSTVO: Vodenje in sodelovanje, moč in odgovornost, angleške različice The Energy Inside Leadership in knjige AEIOU VODITELJSTVA. Od leta 2009 piše tudi blog o voditeljstvu. Je prejemnica nagrad za inovacije in priznanja Iconic Woman Creating a Better World for All.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani