Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 28 Apr 2021

10. maj 2021 - Instagram

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na interaktivno e-delavnico Instagram s Tino Dobovšek.

KDAJ: 10. maj 2021, od 10.00 do 14.15 ure

KJE: platforma Skype – povezavo boste prejeli na vaš e-naslov najkasneje dan pred e-delavnico

VSEBINA:

1. Osnove in temelji - nasveti, ki jih mora poznati vsak, Instagram na slovenskem trgu, kako zastaviti profil vreden dvojnega klika, kako z izgledom profila izstopati v množici vseh ostalih Instagram profilov

2. Strategija - kdaj in koliko objavljati, kako maksimalno izkoristiti hashtage, tehnike za pridobivanje sledilcev, komunikacija s sledilci, grajenje prepoznavnosti posameznika ali znamke

3. Instagram kot prodajno orodje - prednosti poslovnega profila, prodajna orodja Instagrama, kako pravilno izvajati Influencer marketing, kako promovirati in uspešno prodreti na Instagram trg.

KAJ POTREBUJEM ZA UDELEŽBO NA DELAVNICI?

  • računalnik z mikrofonom/zvokom in kamero ter pametni telefon z Instagram profilom (če ga imam)

Uporaba mikrofona in kamere je za aktivno udeležbo (izmenjava mnenj) obvezna. Udeleženci, ki ne bodo imeli kamere in mikrofona, se e-delavnice ne bodo mogli udeležiti.

PRIJAVA NA DELAVNICO

O IZVAJALKI:

Fotografija: Nikola Janušič

Tina Dobovšek se že nekaj let ukvarja z družbenim omrežjem Instagram, ga spremlja in preučuje vsako posodobitev algoritma v ozadju njegovega delovanja, odkriva nove trike in načrtuje različne strategije za pot do uspeha. Vse kar zna, se je naučila in preizkusila sama, ter pri tem samo ljubiteljsko zgradila profil z več kot 160 tisoč aktivnimi sledilci, ki prinašajo reden prihodek, ter pomagala do boljše prepoznavnosti več domačim in tujim blogerjem ter podjetjem.

NAPOVEDNIK PRIHAJAJOČIH DELAVNIC KOMPETENTNE SLOVENIJE

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani