Dijaki / Študenti / Posamezniki / Dogodki / 26 Feb 2021

10. marec 2021 – Predstavitev štipendij

Pridružite se nam na spletnem dogodku, kjer boste iz prve roke dobili vse informacije o Zoisovi štipendiji, štipendiji za deficitarne poklice in štipendijah Ad futura za mednarodno mobilnost.

Bodite z nami v sredo, 10. 3. 2021, ob 16. uri.

Obvezna je predhodna PRIJAVA na dogodek*.

*Povezavo do dogodka vam bomo na elektronski naslov poslali dve uri pred dogodkom.


  • Zoisova štipendija je namenjena dijakom, študentom in udeležencem izobraževanja odraslih kot spodbuda za doseganje izjemnih dosežkov in s tem ustvarjanje dodane vrednosti na področju znanja, raziskovanja, razvojne dejavnosti in umetnosti.
  • Štipendije za deficitarne poklice so namenjene spodbujanju mladih za vpis v izobraževalne programe za poklice, za katere je na trgu zaznati razkorak med trenutnim in prihodnjim številom razpoložljivih kadrov in predvideno ponudbo delovnih mest. Namenjene so torej dijakom, ki so prvič vpisani v katerega od izobraževalnih programov za deficitarne poklice.
  • Štipendije Ad futura za mednarodno mobilnost so namenjene izboljšanju strokovne usposobljenosti, zagotovitvi kadrov za razvoj in inovacije na različnih znanstvenih področjih ter prenosu znanja in dobrih praks, da se izboljša konkurenčnost slovenskega gospodarstva. Štipendije Ad futura se dodelijo za mednarodno mobilnost za izobraževanje, študijski obisk in sodelovanje na tekmovanjih iz znanja ali raziskovanja.


Vljudno vabljeni!


Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani