Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 30 Apr 2021

12. maj 2021: Dobre prakse, izzivi in priložnosti vodenja v času dela od doma

Vabimo vas na prvo spletno srečanje KompetentKAFE na temo izzivov in priložnosti vodenja na daljavo. Srečanje bo potekalo kot moderirano skupinsko delo, kjer bo poudarek na priložnostih podeliti vaše dobre prakse skupaj z udeleženci drugih organizacij, izpostaviti izzive, s katerimi se še soočate ter skupaj z drugimi udeleženci iskati kreativne rešitve.

Moderirana spletna srečanja - KompetentKAFE so novost in bodo potekala ob sredah od sredine maja do konca junija 2021, vsakokrat na drugo temo.

Za nami je leto, ki je zamajalo ustaljene načina dela in tudi pristope vodenja.

  • Katere dobre prakse vodenja ste v vaši organizaciji razvili v času epidemije, ko ste delali od doma?
  • Ste v procesu prilagajanja na spremenjen način dela skozi lastno izkušnjo odkrivali prednosti, izzive in priložnosti takšnega dela?
  • Vas zanima, katere pristope vodenja sodelavcev, ki delajo od doma, so razvili v drugih organizacijah, s katerimi izzivi so se soočali in katere učinkovite rešitve so našli?

Pridružite se nam na prvem srečanju kompetentKAFE, ki bo potekalo 12. 5. 2021 od 9. do 12. ure.

Po uvodni predstavitvi gostje Vanje Hrovat, predsednice uprave podjetja GENERALI zavarovalnica, d.d., boste v moderiranem skupinskem procesu imeli priložnost soustvarjati kakovost vodenja in dela na daljavo.

Če tudi vi verjamete, da skupaj zmoremo več kot sami in si želite izmenjati izkušnje in dobre prakse vodenja v času dela od doma ter v moderiranih pogovorih sodelovati pri iskanju kreativnih rešitev, lepo vabljeni. Vabljeni, da prispevate, kaj vam je uspelo in tudi kako ste rešili izzive, s katerimi ste se soočili. Tako bomo drug drugemu pomagali, da ne trčimo ob enake in da jih hitreje rešimo, predvsem pa iskali rešitve za izzive, ki so še pred nami.

Delavnica je namenjena predvsem HR strokovnjakom ter direktorjem in vodjem v podjetjih/organizacijah, ki so vodili sodelavce, ki so delali od doma.

Po srečanju boste dobili povzetke, ki jih boste kot skupina ustvarili v moderiranem skupinskem procesu.

PRIJAVA

Uporaba mikrofona in kamere je za aktivno udeležbo (izmenjava mnenj) obvezna. Udeleženci, ki ne bodo imeli kamere in mikrofona, se spletnih srečanj ne bodo mogli udeležiti oz. bodo ob prijavi iz srečanja izključeni.


Moderatorka: Dragana Prijanovič


Gostja: Vanja Hrovat, predsednice uprave podjetja GENERALI zavarovalnica, d.d.

NAPOVEDNIK DOGODKOV

Dogodek sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani