Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 30 Apr 2021

13.5., 20. 5. in 3. 6. 2021 - Samomotivacija – naj delo postane užitek

Ali delujete v službi usklajeno kot švicarska ura ali neusklajeno kot razmajani voz? V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-usposabljanje »Samomotivacija – naj delo postane užitek« s Francem Giderjem, ki vam bo pomagal spoznati, koliko ste motivirani in vas seznanil z učinkovitimi strategijami za izboljšanje samomotivacije.

KDAJ: obvezna prisotnost na vseh terminih!

  • 13. maj 2021 ob 10.00 do 11.30 ure (1. dan)
  • 20. maj 2021 ob 10.00 do 11.30 ure (2. dan)
  • 3. 6 2021 ob 10.00 do 11.30 ure (3. dan)

KJE: preko spletne platforme Zoom - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov najkasneje dan pred posameznim e-delavnico

VSEBINA:

Na začetku bodo udeleženci izpolnili test, s pomočjo katerega bodo dobili oceno o tem, koliko so motivirani za delo.

V okviru e-delavnice bodo udeleženci spoznali glavne dejavnike samomotivacije (samozaupanje, pozitivna naravnanost, osredotočenost in jasni cilji, motivirajoče okolje) ter konkretna orodja in tehnike za uvedbo konceptov v prakso. Na delavnici bo predavatelj osvetlil pomen usklajenega delovanja posameznika s strateškimi cilji organizacije. Posebej bo izpostavljen vidik pomena službe za osebnostni razvoj posameznika. Od pristopa posameznika je namreč odvisna njegova/njena motivacija in s tem tudi uspešnost pri delovanju.

Izvedeli boste kako pomembno je, da poskrbimo za pravilno notranjo usmeritev delovanja v službi. To namreč ne vpliva samo na našo učinkovitost pri delu, ampak tudi na naše počutje, zdravje in kakovost medsebojnih odnosov. Uspeh in zadovoljstvo v službi lahko dosežemo na dva načina:

  • da se popolnoma poistovetimo s poslanstvom organizacije, v kateri delamo, ali
  • da službo jemljemo kot poligon za osebno rast.

Način dela:

Program je izrazito praktično naravnan, zato je razdeljen na 3 delavnice, med katerimi bodo udeleženci izvajali »domačo nalogo« oziroma pridobljeno znanje uporabili na primerih iz prakse. Zato je potrebna 100 % udeležba na vseh treh sklopih.

PRIJAVA


O IZVAJALCU:

Dr. Franc Gider je po izobrazbi doktor biomedicinske tehnike, po poklicu pa poslovni svetovalec, predavatelj in mentor. V svoji več kot 20 letni karieri poslovnega svetovalca je sodeloval z več kot 200 različnimi organizacijami iz Slovenije in tujine. Moto njegovega delovanja je pomoč podjetnikom in managerjem do tega, da bodo bizinaizi - bolj učinkoviti pri svojem delu, vendar brez izčrpavanja. Njegovo svetovalno delo temelji na lastnih izkušnjah, saj je bil tudi sam direktor. Pred petnajstimi leti je doživel izgorelost, ki se je odražala v poslabšanem zdravstvenem stanju. To je bil tudi eden od glavnih motivov, da se je podal na pot osebne rasti ter spoznavanja energijskih in duhovnih razsežnosti človeka. Svoje izkušnje na področju osebnega razvoja povezuje z odličnim poznavanjem poslovnih procesov in veščin vodenja. Na ta način lahko svojim strankam nudi celovito podporo pri njihovem poslovnem in osebnem razvoju. Rad se pohvali, da zadnjih 14 let ni pojedel niti ene tablete.

Napovednik prihajajočih delavnic

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani