Dijaki / Študenti / Dogodki / 08 Nov 2022

14. 11. 2022 - Kako s športno štipendijo na študij v ZDA?

V okviru tedna mednarodnega izobraževanja za vas pripravljamo spletni dogodek, kjer bomo gostili Luko Vončino, profesionalnega košarkarja, katerega športno in karierno pot je močno zaznamovala študijska izkušnja v ZDA, kamor je odšel s pomočjo športne štipendije. Dogodek je brezplačen, potrebna je predhodna prijava.

KDAJ: 14. 11. 2022 ob 19. uri

KJE: preko platforme Zoom

VSEBINA:

Z nami bo Luka Vončina, profesionalni košarkar, katerega športno in karierno pot je močno zaznamovala študijska izkušnja v ZDA, kamor je odšel s pomočjo športne štipendije. Luka sedaj uspešno usklajuje športno kariero in poslovni svet. Je tudi ustanovitelj društva LV PROSPECTS, ki mladim pomaga na poti do študija v ZDA.

Luka Vončina

Z Luko vas bomo popeljali v svet športnih štipendij ter vam tako pomagali pri odločitvi in prvih korakih, ki jih morate narediti, če ste dijak športnik in si želite študirati v Ameriki. Pogledali bomo tudi, kako poiskati šolo, katere korake zahteva prijava, kakšen znesek lahko krije športna štipendija, kakšne so razlike med divizijami, kako poteka usklajevanje športnega in študijskega življenja in še marsikaj drugega.

PRIJAVA NA DELAVNICO

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani