Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 08 Jun 2023

14. 6. 2023 - Zaključni dogodek KCDM 3.0

Ob zaključku izvajanja programa Kompetenčni center za design management (KCDM) bo v sredo, 14. junija 2023, na Gospodarski zbornici Slovenije potekal zaključni dogodek programa ter hkrati obeležitev 10-letnice sistematičnega vključevanja design managementa v slovenska podjetja. Dosežke in dobre prakse, ki so nastale tekom izvajanja, bodo predstavila sodelujoča podjetja.

V okviru programa Kompetenčni centri za design management (KCDM) so bili vzpostavljeni trije kompetenčni centri, ki so poleg usposabljanj s področij oblikovalskega upravljanja (menedžmenta), znamčenja, vodenja in uvajanja poslovnih izboljšav, bili osredotočeni tudi na področje storitvenega ter trajnostnega oblikovanja.

Kar 18 podjetij bo na odru Dvorane A v GZS predstavilo svoje izkušnje sodelovanja v KCDM ter nove prakse, ki jih je le-to prineslo v procese podjetij. Partnerska podjetja bodo predstavila raznolike primere dobrih praks, dogodek pa bodo zaokrožili s predstavitvijo in komentarjem zaključne validacije, ki so jo opravili partnerji. Na dogodku se bodo med drugimi predstavili JUB, Adria Mobil, Adria Dom, 3FS, EleaiC ipd.

Podrobnejši program bo objavljen kmalu na spletni strani programa KCDM.

Prijava na dogodek

Program KCDM financira Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani