Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 21 Dec 2020

14. januar 2021 - Vodenje sebe in lastna učinkovitost

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico »Vodenje sebe in lastna učinkovitost«, ki jo bo izvedla Maja Tuškej.

KDAJ: 14. januar 2021od 9. do 13. ure

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

  • Kako učinkovito upravljati s časom?
  • Korona kriza in vpliv na organizacijo časa.
  • Kdo so naši motilci časa?
  • Orodja za upravljanje s časom?
  • Povečanje lastne učinkovitosti?
  • Moj akcijski načrt.
  • Praktično delo in vaje.

Čas je posebna dimenzija in postaja čedalje bolj cenjen, kajti čas je omejen. Ne moremo ga zavrteti nazaj, zato je na nas samih, da razmislimo, kako ga želimo preživeti in čemu ga želimo nameniti. Pomembno je, da imamo čas pod svojim nadzorom in ga namenjamo stvarem, ki nam nekaj pomenijo.

V dosedanjo organizacijo časa je močno posegla tudi Korona kriza z ukrepi, ki so prinesli spremembo organizacijo delovnega in privatnega življenja. Vse je postalo drugačno, bolj kompleksno in kaotično. In vendar je prav zdaj priložnost, da začnemo usmerjati svoj čas tako, da bomo imeli občutek, da živimo kvalitetno in polno življenje. Na delavnici bodo udeleženci spoznali, kje izgubljamo čas in osvetlili svoje motilce, oziroma jedce časa. Spoznali bodo orodja za učinkovito upravljanje s časom in naredili akcijski načrt za boljšo izrabo časa ter povečanje osebne učinkovitosti. Delavnica bo praktično naravnana, z mnogimi primeri in vajami.

PRIJAVA NA DELAVNICO

O IZVAJALKI:

Maja Tuškej je magistrica splošnega kadrovskega managementa, svetovalka na področju človeških virov in organizacije. Izvaja izobraževanja s področja osebne in poslovne komunikacije ter vodenja. Je mednarodno certificiran NLP Trener in imetnik licence za izvajanje psihometričnih testiranj PXT ter tudi Life coach. Ima več kot 25 let delovnih izkušenj s področja vodenja ljudi in procesov. Njena specialnost je povezava teorije in prakse ter izvajanje delavnic na način, da udeleženci dobijo lastno izkušnjo skozi praktično delo, kar je pogoj za spreminjanje in osebno rast. Več kot 25 let je delala v Telekomu Slovenije kot strokovnjak in vodja na področju kadrov in organizacije. Njeno delo vključuje tudi coachinge, pri čemer že uporablja napredno coaching orodje Points of You.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.


Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani