Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 02 Jun 2021

15. in 22. junij 2021 - ENERGY BOOST - Kako dvigniti učinkovitost pri delu

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na zelo praktično zasnovano e-delavnico, kjer vas bo Manica Bohar preko različnih praktičnih vaj naučila, kako dvigniti energijo in sprostiti notranje napetosti.

O delavnici:

Delavnica bo zelo praktična, vaje bomo izvajali vsi udeleženci, da gre za izkustveno učenje – telo si izkušnjo zapomni in tako si bodo udeleženci vaje lažje zapomnili. Na delavnici bo Manica Bohar vodila dvominutne vaje za hiter dvig energije in sprostitev notranjih napetosti. Gre za vaje, ki delujejo takoj in jih lahko uporabite kadarkoli in skoraj kjerkoli, mnoge tudi mimogrede.

VSEBINE DELAVNICE:

✓ Kaj je moja energija – kako jo občutim sam/a in kako drugi opazijo ali sem ok?

✓ Kako lahko skrbim za pozitivno energijo/ notranjo moč/ visoko vibracijo?

✓ 12 zelo preprostih vaj, ki mi v minuti ali dveh dvignejo mojo notranjo moč – energijo in pomagajo sprostiti notranje napetosti.

✓ Vaja za transformiranje močnih čustev v dveh minutah.

✓ Usmeritve za učinkovito delo od doma.

✓ Kako skrbim za ravnotežje aktivnosti in umirjenosti?

✓ Strategije za zaščito, če ste empat (oseba, ki močno čuti in zaznava kaj se dogaja v drugih)?

✓ Stik s telesom in hitro zaznavanje občutkov v mojem telesu.

✓ Vprašanja udeležencev.

Kaj potrebujemo?

Ko se učimo, je potrebno, da smo sproščeni, zato priporočam, da se delavnice udeležite od doma (v pisarni je težje vaditi, zlasti če le-ta ni zaprta).

Primeren prostor je:

  • kjer se počutim sproščeno,
  • kjer sem lahko brez zaščitne maske (da lažje izvajam dihalne vaje),
  • vsaj 2 m2 prostora, da lahko iztegnem roke,
  • video povezavo (preko zoom-a),
  • pripravljenost za izvajanje vaj (ker se lahko naučim le, če sam poskusim).

PRIJAVA NA DELAVNICO

IZVAJALKA:


Manica Bohar že več kot 15 let poklicno razvija kompetence ključnih kadrov in timov. Posameznikom pomaga pri razvoju potencialov, kot tudi pri krepitvi notranje moči in energije. Manica zna razvijati in krepiti najboljše v vsakem posamezniku. In zna okrepiti sodelovanje v prav vsakem delovnem okolju, saj svoje znanje 17 let intenzivno nadgrajuje. Kar uči, se sama trudi tudi živeti.

Sodelovala je z različnimi podjetji: Lek d.d., GZS - ZKŽP, AMZS, Erste Group Immorent (Avstrija), Telekom Slovenije, Akrapović, Novartis, Merck, Plastika Šimenc, Veyance Technologies (Goodyear), HOBO finance, Trgovine 1001 dar, Strobl Advertising Group, BSC Kranj, Intral mednarodna trgovina, Sanofi-Aventis idr.

NAPOVEDNIK OSTALIH DOGODKOV

Dogodek sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani