Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 13 Apr 2021

16. junij 2021: Psihološki vidiki vodenja hibridnih timov

Vabimo vas na spletno srečanje KompetentKAFE, na katerem bomo govorili o pomenu čustvene inteligence pri vodji in sodelavcih ter nadgradili razumevanje dogajanja v času spreminjanja in usklajevanja novega načina dela. Srečanje bo potekalo kot moderirano skupinsko delo, kjer bo poudarek na priložnostih podeliti vaše dobre prakse skupaj z udeleženci drugih organizacij, izpostaviti izzive, s katerimi se še soočate ter skupaj z drugimi udeleženci iskati kreativne rešitve.

Moderirana spletna srečanja - KompetentKAFE potekajo vsako sredo od sredine maja do konca junija 2021, vsakokrat na drugo temo.

VSEBINA:

  • KAJ: V času sprememb, ki jih prinaša vzpostavljanje hibridnih oblik dela, je temelj uspešnega voditeljstva visoka stopnja psihološke varnosti in odprt komunikacijski prostor za usklajevanje. Ob tem si vodje in sodelavci lahko pomagajo s piramido skupinske dinamike.
  • ZAKAJ #1: Medsebojno usklajevanje v času sprememb je temelj za uspešno delo.
  • ZAKAJ #2: Raziskovanje svojih prepričanj in modelov sveta s posluhom za čustva je ključno za delo vodij.
  • ZAKAJ #3: Čustvena inteligenca je osnovno orodje za prepoznavanje stisk in priložnosti ob vodenju tima.
  • KAKO: Jan Kovačič bo predstavil svoj izvirni model "Piramida skupinske dinamike" in v pogovoru z gostom raziskoval ugotovitve, ki so prišle na dan ob naših skupnih aktivnostih, ki jih vodil na Kompetentni Sloveniji v sklopu delavnice Vodja kot coach. Nato bomo skupaj z udeleženci rešili "mentimenter", ki bo dal odgovore na to, kakšno je videnje stanja skladnega s piramido skupinske dinamike in vodili moderirano diskusijo.

Če tudi vi verjamete, da skupaj zmoremo več kot sami in si želite izmenjati izkušnje in dobre prakse na temo spletnih usposabljanj ter v moderiranih pogovorih sodelovati pri iskanju kreativnih rešitev, toplo vabljeni. Vabljeni, da prispevate, kaj vam je uspelo in tudi kako ste rešili izzive, s katerimi ste se soočili. Tako bomo drug drugemu pomagali, da ne trčimo ob enake in da jih hitreje rešimo, predvsem pa iskali rešitve za izzive, ki so še pred nami.

Delavnica je namenjena predvsem HR strokovnjakom ter direktorjem in vodjem v podjetjih/organizacijah, ki so vodili sodelavce, ki so delali od doma.

Uporaba mikrofona in kamere je za aktivno udeležbo (skupinsko delo in izmenjava mnenj) obvezna. Udeleženci, ki ne bodo imeli kamere in mikrofona, se e-delavnice ne bodo mogli udeležiti.

PRIJAVA: Prijavo na dogodek bomo odprli predvidoma teden dni pred dogodkom.

MODERATOR: Jan Kovačič, #uporabnapsihologija


NAPOVEDNIK PRIHAJAJOČIH DOGODKOV KOMPETENTNE SLOVENIJE

Dogodek sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.


Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani