Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 10 Jun 2021

16. junij 2021 - Psihološki vidiki vodenja hibridnih timov

Vabimo vas na šesto spletno srečanje KompetentKAFE na temo psiholoških vidikov vodenja hibridnih timov. Srečanje bo potekalo kot moderirano skupinsko delo, kjer boste lahko podelili vaše dobre prakse skupaj z udeleženci drugih organizacij, izpostavili izzive, s katerimi se še soočate ter skupaj z drugimi udeleženci iskali kreativne rešitve.

V sklopu dogodka KompetentKafe bomo skupaj z moderatorjem Janom Kovačičem in z gostjo Manico Šegš, strokovnjakinjo za razvoj in upravljanje s kadri v Telekomu Slovenije, govorili o vodenju hibridnih timov.

V času sprememb, ki jih prinaša vzpostavljanje hibridnih oblik dela in dela v času epidemije, je temelj uspešnega voditeljstva visoka stopnja psihološke varnosti in odprt komunikacijski prostor za usklajevanje. Ob tem si vodje in sodelavci lahko pomagajo s piramido skupinske dinamike. Skupaj z gostjo in udeleženci bomo raziskovali, kako delovno okolje naredimo bolj prijazno in bolj varno.

Teme:

  • Prepoznavanje problematike in stisk hibridnega tima.
  • Medsebojno usklajevanje v času sprememb.
  • Psihološka varnost: povezovanje s posluhom za ljudi.
  • Skupinska dinamika: čustvena inteligenca za vodenje timov.

Pridružite se nam na 6. srečanju KompetentKAFE, ki bo potekalo 16. 6. 2021 od 9. do 12. ure

Če tudi vi verjamete, da skupaj zmoremo več kot sami in si želite izmenjati izkušnje in dobre prakse na temo spletnih usposabljanj ter v moderiranih pogovorih sodelovati pri iskanju kreativnih rešitev, toplo vabljeni. Vabljeni, da prispevate, kaj vam je uspelo in tudi kako ste rešili izzive, s katerimi ste se soočili. Tako bomo drug drugemu pomagali, da ne trčimo ob enake in da jih hitreje rešimo, predvsem pa iskali rešitve za izzive, ki so še pred nami.

Delavnica je namenjena predvsem internim coachem in vodjem skupin v podjetjih/organizacijah.

PRIJAVA

Jan Kovačič je organizacijski psiholog, svetovalec in idejni vodja projektov uporabna psihologija. Je specialist za razvoj osebnostnih potencialov, ki pri svojem delu zasleduje moto »Dobrim pomagam biti še boljši.« Največkrat se pojavi v vlogi trenerja in izobraževalnega trenerja na teme povezane z emocionalno inteligentnostjo, medosebnimi odnosi, transakcijsko analizo, učinkovito komunikacijo in vodenjem. Trenutno je doktorski študent iz področja psihologije osebnosti na Univerzi v Ljubljani. Poleg univerzitetnega študija psihologije je zaključil tudi specialistični študij psihoterapije transakcijske analize na IPSA inštitutu. Kot trener je vključen v stalno supervizijo pri certificiranem supervizorju iz organizacijske transakcijske analize iz Nizozemske. S tem skrbi za stalen strokovni razvoj. V zadnjih treh letih je vodil več kot 300 izobraževalnih dogodkov in sodeloval s približno 1500 udeleženci, ki so se udeležili različnih treningov in delavnic. Poleg vseh izkušenj najbolj ceni priložnost, da se vedno znova uči tudi od udeležencev in s tem bogati svoje izkušnje.

Manica Šegš, strokovnjakinja za razvoj v Upravljanju s kadri in splošne zadeve v Telekomu Slovenije, z več kot 15 -letnimi izkušnjami na kadrovskem področju, tako v vlogi strokovnjaka kot v vlogi vodje, zadnjih nekaj let pa tudi v vlogi coacha.

NAPOVEDNIK DOGODKOV

Dogodek sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani