Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 03 May 2021

19. maj 2021: Spletna usposabljanja pred, med in po epidemiji

Vabimo vas na drugo spletno srečanje KompetentKAFE na temo spletnih usposabljanj zaposlenih. Srečanje bo potekalo kot moderirano skupinsko delo, kjer bo poudarek na priložnostih podeliti vaše dobre prakse skupaj z udeleženci drugih organizacij, izpostaviti izzive, s katerimi se še soočate ter skupaj z drugimi udeleženci iskati kreativne rešitve.

Moderirana spletna srečanja - KompetentKAFE so novost in bodo potekala ob sredah od sredine maja do konca junija 2021, vsakokrat na drugo temo.

Izobraževanje in usposabljanje sodelavcev je eno izmed področij, ki je po nastopu epidemije doživelo veliko preobrazbo. Večina izobraževalnih aktivnosti se je preselila na splet.

  • V kolikšni meri ste usposabljali preko spleta pred epidemijo?
  • Katere dobre prakse na področju spletnih usposabljanj ste razvili v vašem podjetju/organizaciji v času epidemije?
  • Kaj se vam je dobro obneslo in kaj so bili ključni dejavniki uspeha?
  • Ob katere izzive ste trčili in kako ste jih rešili?
  • Katere rešitve še iščete?
  • Katere prednosti vidite pri spletnih usposabljanjih in kaj od tega boste obdržali kot stalno prakso tudi ko se epidemija umiri?

Pridružite se nam na drugem srečanju kompetentKAFE, ki bo potekalo 19. 5. 2021 od 9. do 12. ure.

V uvodnem delu bomo spoznali dobri praksi proizvodnega in storitvenega podjetja. Z nami bosta Simona Torkar Flajnik, vodja službe Izobraževanje in razvoj kadrov v podjetju Krka d.d. in Zala Slana, HR Business Partner v podjetju GENERALI zavarovalnica, d.d..

Zatem boste v moderiranih skupinskih pogovorih imeli priložnost izmenjati dobre prakse na področju spletnih usposabljanj in sodelovati pri iskanju kreativnih rešitev za izzive, ki so še pred vami. Po srečanju boste dobili povzetke, ki jih boste soustvarili v pogovornih skupinah.

Če tudi vi verjamete, da skupaj zmoremo več kot sami in si želite izmenjati izkušnje in dobre prakse na temo spletnih usposabljanj ter v moderiranih pogovorih sodelovati pri iskanju kreativnih rešitev, toplo vabljeni. Vabljeni, da prispevate, kaj vam je uspelo in tudi kako ste rešili izzive, s katerimi ste se soočili. Tako bomo drug drugemu pomagali, da ne trčimo ob enake in da jih hitreje rešimo, predvsem pa iskali rešitve za izzive, ki so še pred nami.

Delavnica je namenjena predvsem HR strokovnjakom ter direktorjem in vodjem v podjetjih/organizacijah, ki so vodili sodelavce, ki so delali od doma.

PRIJAVA

Uporaba mikrofona in kamere je za aktivno udeležbo (izmenjava mnenj) obvezna. Udeleženci, ki ne bodo imeli kamere in mikrofona, se spletnih srečanj ne bodo mogli udeležiti oz. bodo ob prijavi iz srečanja izključeni.

Moderatorka: Dragana Prijanovič

Simona Torkar Flajnik, vodja službe Izobraževanje in razvoj kadrov v podjetju Krka d.d.

Zala Slana, HR Business Partner v podjetju GENERALI zavarovalnica, d.d..

NAPOVEDNIK DOGODKOV

Dogodek sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.
Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani