Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Dogodki / 25 Aug 2020

21. 9. 2020 - Avtentični vodja v praksi

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na predavanje  Avtentični vodja v praksi, ki jo bosta izvedela Jasna Štamcar in Alex Gregorič.  Delavnica bo 21. septembra 2020 v Slovenski Bistrici

KDAJ: 21. 9. 2020 od 10. do 15. ure

KJE: Slovenska Bistrica

VSEBINA:

Čustvena inteligentnost je uveljavljen izraz za nabor osebnih sposobnosti razumevanja sebe in drugih. Ugotovili so, da je čustvena inteligentnost za uspešnost posameznika pogosto bolj pomembna kot kognitivna inteligentnost. Delavnica je odlična osnova za bolj poglobljeno razumevanje veščin učinkovite komunikacije, sodelovanja, predvsem pa veščin vodenja.

  • Avtentičnost kot vrlina
  • »JAZ« in »Drugi« v interakciji
  • Povratne informacije in kritika
  • Pohvala
  • Kako zahtevati in delegirati
  • Kako se ne strinjati
  • Kako zavreči oz. reči NE.


PRIJAVA NA DELAVNICO

IZVAJALCA:

Jasna Štamcar je diplomirana ekonomistka, s študijem kadrovskega managementa in poslovanja pa je pridobila teoretično podlago razumevanja človeka, organizacij in okolja. Vodi delavnice komunikacije v katere pogumno vnaša izkustvene načine osebne rasti. Deluje z zavedanjem, da človek za dolgotrajno spremembo na bolje potrebuje celosten pristop podpore.

Alex Gregorič je poklicni trener komunikacije. Verjame, da ima vsak možnost poskrbeti za svoj osebni razvoj. S študijem kadrovskega menedžmenta je pridobil kakovostno podlago za svoj poklic. Je certificiran INLPTA NLP Praktik in SDI® trener. Je spreten govornik in predan trener z občutkom za sistematično podajanje znanja.


Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani