Študenti / Delodajalci / Izobraževalne ustanove / Dogodki / 26 Jan 2021

22. in 23. februar 2021 - Poznavanje osebnih vrednot – osnova za učinkovito vodenje

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-usposabljanje »Poznavanje osebnih vrednot – osnova za učinkovito vodenje,« s Tomažem Pliberškom.

KDAJ: obvezna prisotnost na obeh terminih!

  • 22. februar 2021 ob 09.00 do 12.00 ure (1. dan)
  • 23. februar 2021 ob 09.00 do 12.00 ure (2. dan)

KJE: zoom - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov najkasneje dan pred posameznim e-delavnico

VSEBINA:

Stopi v voditeljske čevlje – pridruži se nam!

Interaktivna delavnica je zasnovana tako, da opolnomoči ljudi na katerikoli poziciji v podjetju, da spoznajo svoje dejanske vrednote in na podlagi le-teh vodijo v prvi vrsti sami sebe ter svoje sodelavce. Voditeljstvo postane naravno, ne pa skupek nekih tehnik, stilov in metod, ki jih uspešni voditelji imajo in jih poskušajo reproducirati. Delavnica je namenjena temu, da udeležence, ne samo informira o voditeljstvu, o poznavanju vrednot in njihovem pomeni za uspeh podjetja ter za osebno izpolnjenost, temveč, da jim da možnost, da dejansko dobijo dostop do tega, kako prakticirati voditeljstvo v lastni organizaciji pa tudi v preostalih sferah življenja.

Program je interaktiven in v veliki meri vključuje sodelujoče.

Vsebina je primerna za vse profile udeležencev.

PRIJAVA


O IZVAJALCU:

Na sliki z varovancem, Philom Normanom, lanskim britanskim prvakom v teku 3000m zapreke, lani 7. v Evropi in 15. v svetu po času. Vir: osebni arhiv Tomaža Pliberška

Tomaž Pliberšek je univ. dipl. kondicijski trener ter diplomirani homeopat. Od leta 2003 se ukvarja z razvojem človeškega potenciala, še bolj poglobljeno in ter profesionalno pa se je z razvojem človeškega potenciala začel ukvarjati leta 2010, ko se je preselil v London. Pri svojem delu združuje izkušnje iz športa, kot atlet ter trener vrhunskih in kakovostnih atletov iz različnih držav; izkušnje iz organizacije, produkcije in vodenja tečajev na področju osebnostne rasti; izkušnje s področja treniranja osebja v svetovalnem podjetju Wernerja Erharda, enega od pionirjev osebnostne rasti in katerega delo je v zadnjih dveh desetletjih usmerjeno predvsem v voditeljstvo, integriteto ter učinkovitost. Poleg raznih delovnih izkušenj pa je osnova njegovega dela, njegova lastna preobrazba in prehojena pot (od brezdomca do vzpostavitve integritete v lastnem življenju, tekmovanja in zastopanja Slovenije na Evropskem prvenstvu v krosu). Po dveh letih življenje v Londonu, je začel delati v pisani v svetovalnem podjetju Wernarja Erharda, v katerem je imel priložnost delati z voditelji podjetij in organizacij s celega sveta, vsi s predanostjo, da dvignejo svoje voditeljstvo na še višji nivo. Ko je v Londonu končal certificiran in akreditiran program za homeopata, je stopil na lastno pot in od leta 2014 vodi lastno podjetje Holystik, ki ponuja celostna svetovanja na področju zdravja, zdravljenja z vibracijsko terapijo, svetovanja glede prehranjevanja, športnikom kreira načrte za treninge, ter izvaja coachinge.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani