Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 15 Feb 2021

23. marec 2021 - "Evoking a Coaching Culture for Systemic Success" z Seimo Butt

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-usposabljanje »Evoking a Coaching Culture for Systemic Success« z Seimo Butt. Usposabljanje poteka v angleškem jeziku, brez prevoda v slovenski jezik.

23. marec 2021 - "Evoking a Coaching Culture for Systemic Success"  z Seimo Butt

KDAJ: 23. marec 2021 od 09. do 13.15 ure

KJE: preko platforme Zoom - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov najkasneje dan pred posameznim e-delavnico

VSEBINA:

Smo v času, ko se ne moremo več zanašati samo na to, da bodo starejši direktorji imeli dostop do coachinga. Da bi bila naša organizacija bolj vitka in uspešna, morajo vsi zaposleni znotraj organizacije biti pripravljeni služiti zainteresiranim stranem in ciljem. Kar pomeni, da potrebujemo sodelovanje celotne organizacije pri zasledovanju, določanju in doseganju ciljev. Posledično zaposleni postanejo bolj odgovorni za svoja dejanja in vedenja ter sodelujejo in uživajo v času, ki ga preživijo v službi.

Temelji trenerske kulture (coaching kulture) so: spoštljiva prisotnost, aktivno poslušanje in radovedna vprašanja. S trenersko kulturo v podjetju razvijemo kraj, kjer je vsak od nas »pooblaščen« najti rešitve in sprejemati odločitve, ki vplivajo na naš skupni uspeh. Poudarek tega virtualnega treninga bo na oblikovanju in vzdrževanju učinkovitega treninga, ki ga lahko izvajate v podjetjih, s pomočjo pripravljenosti sklepanja sporazumov, razvijanja zaupnosti in varnosti v vaših delovnih odnosih ter vzpodbujanjem radovednosti, pravih vprašanj za dosego uspeha vaših zaposlenih in podjetja.

Vsebina bo naslednja:

  • Kako vzpostaviti delovno partnerstvo v vašem timu, ki bo v korist vseh v podjetju in zaposlenih.
  • Kako razumeti pomen trajnostnega trenerskega odnosa v vsaki ekipi.
  • Pridobiti občutek zaupanja vase in v trenerski proces.
  • Kako oblikovati rezultate.
  • Kako razviti odgovornost in odgovornost do rezultatov.

Cilji delavnice:

  • Pojasniti in opredeliti kaj v polnem partnerstvu (timih) je coaching.
  • Dosegati izboljšane cilje in rezultate s pomočjo uporabe različnih načinov razmišljanja in dela vaših ekip, in zaposlenih.
  • Pospeševanje učenja in rasti vseh vključenih oseb, ekip.
  • Vzgajati kulturo treniranja v podjetjih, v katerih delate.

PRIJAVNICA:

Prijava na dogodek bo možna predvidoma teden dni pred dogodkom.

O IZVAJALKI:

Saima Butt je certificirani mojster coach (Master Certified Coach - MCC) in Certified Mentor Coach (CMC). Izvaja poslovni coaching in facilitiranje za vodstveni kader in njihove time ter organizacije v privatnem in javnem sektorju. Saima je tudi mednarodni Coach Trainer s programom akreditiranim pri MednarodnI zvezI coachev (International Coach Federation – ICF), in sicer akreditiranega programa za usposabljanje coachev (Accredited Coach Training Programme – ACTP), ter nekdanja direktorica mednarodnih trenerjev coachev iz Oxforda v Angliji - ICF Chapter Great Britain. Saima v izvajanje programov prinaša svoje 18-letne izkušnje kot poslovni coach za vodstveni kader in certificirani mentor coach, kar zagotavlja visoko raven znanja za pridobitev vaše ICF akreditacije. Kot soustanoviteljica in sodirektorica podjetja Change Advantage Ltd, ki nudi svoje storitve organizacijam v zasebnem in javnem sektorju, se s svojim strokovnim znanjem odlikuje predvsem kot coach voditeljem, ki želijo ustvarjati in vpeljevati spremembe.

Po opravljeni univerzi in pridobljenih izkušnjah v korporativnem okolju v farmacevtski industriji je zaključila MBA študij in pri Mednarodni zvezi coachev – ICF pridobila licenci Certificirani mojster trener (Certified Master Trainer) in Certificirani mojster coach (Master Certified Coach, MCC). Kot akreditirani programski vodja in mednarodna trenerka in coach izvaja programe za zaposlene v podjetjih, kot tudi specializirane programe za nadaljnji razvoj coachev po vsej Evropi. Vodje navdušuje njena strast pri uporabi veščin strateškega mišljenja in intuitivnega zavedanja z osredinjenostjo na ciljih, ki zagotavljajo njihov poslovni uspeh. Uživa sloves coachinje, rojene za podporo izvršnim direktorjem in njihovim vodstvenim timom in osredotočene na njihove poslovne rezultate. Pri svojem delu zagotavlja najvišje standarde kakovosti poslovnega coachinga v njej lastnem, edinstvenem slogu. Stranke pripovedujejo, da so coaching pogovori s Saimo polni topline, humorja in navdihujočega učenja.

Napovednik prihajajočih delavnic

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani