Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 26 Jul 2021

24. avgust 2021 - Delavnica - program DELETE

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na delavnico o programu DELETE z Mario Florence Bratuž.

Kdaj: 24. avgust 2021 od 10. do 14. ure

Kje: Ljubljana - Šentvid (Kmetija Ježek)

O DELAVNICI

Po ugotovitvah mednarodnega urada za delo postaja IZGORELOST, poleg depresije, glavna poklicna bolezen 21. stoletja. Christina Maslach, vodilna raziskovalka izgorelosti v svetu, je opredelila izgorelost kot psihološki sindrom, ki se izraža kot ČUSTVENA IZČRPANOST, odtujenost in zmanjšana učinkovitost in je posledica kroničnih stresorjev v medosebnih odnosih pri delu. Da stres škoduje zdravju to vemo vsi, da pa STRES pogosto izvira iz naše notranjosti in si ga velikokrat ustvarimo sami, pa žal ni več tako splošno znano. Stresorji so dražljaji in dogodki, ki za naš organizem predstavljajo grožnjo/strah in v nas sprožijo procese prilagajanja. Tako naš stres ni odvisen zgolj od zunanjih dejavnikov (stresorjev), saj psihološki stres nastane predvsem kako gledamo na sebe in na svet okoli nas. Zato je celotni fokus v programu DELETE usmerjen na čustvene reakcije, ki jih ljudje doživljamo v različnih medosebnih situacijah. Torej, če imate občutek, da vam nekdo vedno pritisne na gumb in s tem aktivira vaša neprijetna čustva, to pomeni, da le-ta obstajajo. In če gumbi so, je dobra novica ta, da obstaja možnost, da jih odpravimo tako, da vam jih ne bo mogel nihče več aktivirati. Najhitrejši in najučinkovitejši napredek do sebe in svojega poklicnega poslanstva je, da preko odnosov z drugimi ljudmi oz. preko poznavanju svojih čustvenih reakcij pridemo nazaj do svoje prave narave. To pomeni, da se soočimo s svojimi nezavednimi strahovi in ponovno zaživimo.

NA DELAVNICI BOSTE SPOZNALI:

  • osnovno razumevanja čustev, ki se bodo verjetno bistveno razlikovala od tistega, kar ste do zdaj verjeli,
  • kako konfliktne in težke odnose uporabiti za svoj razvoj in spoznavanje sebe,
  • proces povezovanja in tehniko opolnomočenja.

CILJ PROGRAMA JE, DA:

  • spoznate učinkovito tehniko za obvladovanje svojega stresa,
  • se naučite upravljati s svojimi mislimi, razpoloženji in čustvi,
  • se znate soočati s fizičnimi, psihičnimi, socialnimi in čustvenimi izzivi,
  • se popolnoma sprejemate takšne kakršni ste,
  • se zavedate svojih potencialov in morebitnih pomanjkljivosti, ki jih boste znali preseči,
  • ugotovite s čim ste koristni drugim in polno zaživite svoje življenje.

PRIJAVA NA DELAVNICO

O IZVAJALKI

Florence Maria Bratuž se osredotoča na inspirativno vodstvo in organizacijsko kulturo, ki temelji na njenih 25-letnih izkušnjah v avtomobilski industriji. V svoji karieri je začela kot prodajna svetovalka v domačem družinskem podjetju in nadaljevala na vodstvenih pozicijah na naslednjih področjih: prodaja, področno vodenje poslovalnic uvoznika, upravljanje z odnosi s strankami, skrb za zadovoljstvo kupcev, organizacija izobraževanj. Te izkušnje so jo pripeljale do vloge predavatelja, trenerja - coacha in kriznega managerja za boljše poslovne rezultate ter izboljšanje medosebnih odnosov med zaposlenimi. Deluje kot Inspirational in Emotional Coach, ki vzpostavi dobre odnose med zaposlenimi in ima licenco Profiles International za svetovalca razvoja potenciala v zaposlenih. Kot krizni manager pomaga postaviti podjetju pravo poslanstvo, ki v zaposlenih prebudi duha. Preko zgodbe vzpostavi motivacijske vzvode z namenom prebujana notranje motivacije do dela, ki ga opravljajo. Predavateljica je tudi avtorica knjige ODZOVI SE NA KLIC, ZAŽIVI SVOJ POKLIC!

NAPOVEDNIK OSTALIH DOGODKOV

Dogodek sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani