Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 28 Apr 2021

25. 5., 1. 6. in 8. 6. 2021 - Prepoznaj in uresniči svoj potencial s CliftonStrengths®

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na 3-dnevno e-delavnico »Prepoznaj in uresniči svoj potencial s CliftonStrengths®«, ki jo bosta izvedli Mojca Veselko in Sergeja Medovič.

KDAJ:

  • 25. 5. 2021 (10. – 12. ure)
  • 1. 6. 2021 (10. – 12. ure)
  • 8. 6. 2021 (10. – 12. ure)

Obvezna udeležba na vseh treh terminih.

KJE: e-delavnice bodo potekale preko spletnega orodja Google Meet. Povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico.

KAJ JE CLIFFTONSTRENGHTS® ORODJE?

CliftonStrengths® je spletno orodje, ki odkodira talente in notranji potencial posameznika, kar je temeljno izhodišče za izpolnjujočo in uspešno karierno pot. Orodje je razvila ekipa znanstvenikov in psihologov na raziskovalnem inštitutu Gallup in temelji na več kot 50 letih raziskovanja v različnih industrijah v skoraj 50 državah po svetu.

Od leta 2001 je bilo v pomoč že več milijonom ljudi pri odkrivanju njihovih naravnih talentov in doseganju odličnosti.

Raziskave potrjujejo, da so v karieri in življenju uspešni in srečni tisti posamezniki, ki se zavedajo svojih naravnih talentov in usmerjajo svojo pozornost in čas v njihov razvoj.

3-dnevni program vsebuje:

  • S pomočjo CliftonStrengths® testa prepoznaj in spoznaj svoje naravne talente
  • Razvij zavedanje, kako tvoji talenti vplivajo na pozitivne občutke in uspešnost pri delu
  • Poveži svoje CliftonStrengths® talente s svojimi osnovnimi vrednotami
  • Spoznaj in obvladaj svoje šibke točke
  • Uporabi svoje talente in super moči za načrtovanje svojega razvoja, kariere in za doseganje odličnosti pri delu

Pred pričetkom vam bosta izvajalki poslali povezavo do testa kompetenc po metodi ClifftonStrenghts®. Tržna vrednost testa je 56,00 EUR, ki ga bo v primeru vaše udeležbe na vseh treh sklopih usposabljanja plačal projekt KOC 3.0. V kolikor se po opravljenem testiranju vseh treh sklopov ne boste udeležili, niste upravičeni do sofinanciranja testiranja s strani KOC 3.0 in boste morali testiranje plačati sami oziroma vaša organizacija. Pred prijavo zato nujno preverite, ali se lahko udeležite vseh treh terminov in to tudi potrdite v vaši prijavi. S prijavo na usposabljanje se strinjate s pogoji plačila testiranja kompetenc po metodi ClifftonStrenghts®.

Delavnice so praktično naravnane in zahtevajo aktivno sodelovanje udeležencev, od predhodne pripravljenosti za opravljeno CliftonStrengths® testiranje, interaktivno udeležbo na vseh treh terminih delavnic, in vmesno samostojno delo z zagotovljenimi materiali s strani izvajalk, zato je potrebna 100 % udeležba. Uporaba mikrofona in kamere je za aktivno udeležbo (igro vlog, skupinsko delo) obvezna.

PRIJAVE:

Pogoji za prijavo:

  • trenutno zaposleni v podjetju z 10 ali več zaposlenimi,
  • k prijavi priložite krajši opis delovnih nalog.

Prijave sprejemamo - kompetentna.slovenija@sklad-kadri.si.

IZVAJALKI:

Mag. Sergeja Medovič v svoje delo prinaša več kot deset let izkušenj na področju kadrovskih virov, zaposlovanja ključnih kadrov in razvoja zaposlenih, ter kot certificirana Gallup Strengths coachinja izkušnje z odkrivanjem in razvojem notranjega potenciala posameznikov, ki je ključni dejavnik za uresničitev trajne karierne izpolnitve, odličnosti pri delu in ohranjanje visokega nivoja notranje motivacije in zavzetosti.

Mojca Veselko v svoje delo prinaša več kot deset let izkušenj na področju zaposlovanja ključnih kadrov, upravljanja s talenti in vodenja kariernih tranzicij posameznikov, kjer kot certificirana LHH karierna coachinja sledi cilju kariernega razvoja posameznika z jasnimi kariernimi cilji, ki so postavljeni s prioritiziranjem notranjih talentov, prepoznavanjem lastnega potenciala in sledenjem notranjim motivatorjem.

Sta ustanoviteljici Strengths Driven Career, kjer s svojimi coaching programi posameznikom in podjetjem pomagata uresničevati svoj potencial.

NAPOVEDNIK PRIHAJAJOČIH DELAVNIC KOMPETENTNE SLOVENIJE

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani