Študenti / Zaposleni / Dogodki / 06 Oct 2021

19. oktober 2021 - Stari, mladi? Nepomembno. Šteje naša kreativnost

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na praktično spletno delavnico "Stari, mladi? Nepomembno. Šteje naša kreativnost" z mag. Edito Krajnović, Vito Vukotič in Petro Ilar.

KDAJ: 19. oktober 2021 med 9. in 14.30 uro

KJE: platforma Zoom

O DELAVNICI

Delavnica bo sestavljena iz petih vsebinskih sklopov, in sicer:

  • 1. del bo slonel na izzivu udeležencem, ki bodo z delom v skupinah predstavili njihovo videnje podjetja 21. stoletja (t.i. co-creation).
  • 2. del uvide udeležencev spoji in nadgradi z ugotovitvami slovenske poslovne teorije in prakse. Udeleženci bodo s kratkim vprašalnikom o sodobnem voditeljstvu prepoznali elemente inovativne organizacije in osrednjo vlogo odnosov za njeno delovanje. Temeljne značilnosti bodo primerjali z lastno organizacijo in pridobili informacije, v katerem delu dosedanji način dela in medsebojnih medgeneracijskih odnosov ponuja možnost za napredek.
  • V 3. delu bodo obravnavali komunikacijo, ki spodbuja sodelovanje, kreativnost in inovativnost. Udeleženci bodo dobili praktične nasvete, kaj deluje in kaj ne.
  • 4. del bo ponovno namenjen soustvarjanju. Udeleženci bodo postavljeni pred izziv in lasten razmislek, kaj v medsebojnih odnosih najbolj vpliva na kreativnost in inovativnost ljudi.
  • V sklepnem delu bomo povabili udeležence, da vsak pripravi tematsko opredeljeno zgodbo ali primer iz lastne prakse, najbolj navdihujoča zgodba pa bo nagrajena. S tem bomo utrdili način kreativne komunikacije.

IZVAJALKE

PRIJAVA NA DELAVNICO


Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani