Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Dogodki / 16 Sep 2020

29. 9. 2020 - Obvladovanje stresa

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na predavanje Obvladovanje stresa, ki ga bo izvedla Sanela Banović v Murski Soboti.

KDAJ: 29. 9. 2020

KJE: Murska Sobota

VSEBINA:

Praktično nemogoče je danes najti človeka, ki ne bi bil pod stresom. Način življenja, vsakodnevno hitenje in pomanjkanje časa pripelje do preobremenitve ljudi. S tem namenom za vas pripravljamo delavnico, kjer boste pridobili nasvete in tehnike za premagovanje le-tega. Na predavanju boste pridobili praktične nasvete, kako se sprijazniti in kontrolirati stresne situacije v življenju. Osvojili boste tehnike komunikacije, se naučili obvladovati komunikacijske šume v praksi, naredili pa boste tudi kotičke pozitivnega razmišljanja v možganih.

IZVAJALKA:

Sanela Banović, dr. med. je diplomirala na Medicinski fakulteti v Sarajevu (Univerza v Sarajevu), od leta 2011 je zaposlena v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana na Kliničnem oddelku za gastroenterologijo.


PRIJAVA NA DELAVNICO

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani