Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 11 Jun 2021

31. avgust 2021 - S spodbujanjem inovativnosti skozi ciljno vodenje do večje dodane vrednosti

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na delavnico S spodbujanjem inovativnosti skozi ciljno vodenje do večje dodane vrednosti z Vesno Križ Purič.

Kdaj: 31. avgust 2021 od 10. do 14.30 ure

Kje: Ljubljana (t.b.a.)

O DELAVNICI

Implementacija inovativnosti skozi ciljno vodenje prinaša dodano vrednost in razvoj celotnemu sistemu. Temelji na vključevanju vseh zaposlenih, spodbujanju k napredku in timskemu – partnerskemu sodelovanju. Posledica pa je neposredni dvig zavzetosti ter izboljšanje organizacijske klime. Naši zaposleni so bistvo našega delovanja in uspeha, zato vodje, ne pozabimo na naše sodelavce! Res vsi vemo kam gremo? Vodja, ki ima tovrstno zavedanje (vključevanje vseh zaposlenih ter jasno in enostavno sporočanje), je vedno v pogonu, se spreminja, izboljšuje, nenehno uči in raste, si prizadeva za boljši tim, organizacijo in svet.

VSEBINA:

  • kaj je ciljno vodenje - namen, SMART tehnika, kazalniki in aktivnosti skozi celoten sistem, interna strategija in organizacijska klima;
  • kako integrirati inovativnost skozi model CV in zagotavljati kompleksno ravnotežje razvoja – »Development, User & Performance Management«;
  • praktično skupinsko delo postavljanja ciljev in kazalnikov ter razvijanja dodane vrednosti;
  • pregled narejenega, nekaj kratkih, enostavnih in jasnih nasvetov za večjo agilnost, vprašanja in odgovori, zaključek.

CILJNA SKUPINA

Delavnica je namenjena vodjem (posamezni nivoji), kadrovskim strokovnjakom in ostalim zainteresiranim, ki delujejo v različnih sistemih.

STRATEŠKI CILJ

Ustvarjanje konkurenčne prednosti s povezanim delovanjem celotne organizacije v smeri prihodnosti dela.

PRIJAVA

Prijave na delavnico bodo odprte v avgustu.

NAPOVEDNIK OSTALIH DOGODKOV

Dogodek sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani