Študenti / Delodajalci / Izobraževalne ustanove / Dogodki / 25 Jan 2021

4. 2. 2021 – Evalvacija programov PKP in ŠIPK

Predstavitev evalvacije programov Po kreativni poti do znanja in Študentski inovativni projekti za družbeno korist

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije pripravlja spletni dogodek, kjer bomo predstavili rezultate evalvacije programov Po kreativni poti do znanja (PKP) in Študentski inovativni projekti za druženo korist (ŠIPK).

Programa Po kreativni poti do znanja (PKP) in Študentski inovativni projekti za druženo korist (ŠIPK), ki smo ju izvajali v obdobju od 2016 do 2020, sta prinesla odlične rezultate. Nastalo preko tisoč uspešnih in vsebinsko raznolikih projektov, v katere je bilo vključenih več kot 7500 študentov, 1500 pedagoških mentorjev in 1400 predstavnikov iz gospodarstva in družbenega okolja.

Programa povezujeta visoko šolstvo z delovnim okoljem in na ta način študentom omogočata delo v interdisciplinarnih skupinah, kjer pridobivajo delovne izkušnje in krepijo kompetence, delodajalcem pa omogočata, da pridobijo sveže ideje mladih in nenazadnje lahko spoznajo svoj bodoči kader.

Ker si želimo, da bi tovrstna programa v prihodnje bila še boljša, smo izvedli evalvacijo dosedanjega izvajanja pri vseh vključenih ciljnih skupinah. Vas zanima, kaj so vključeni pohvalili, kaj bi lahko izboljšali in spremenili?

Pridružite se nam na spletnem dogodku, ki bo potekal v četrtek, 4. 2. 2021, ob 10. uri.

Program dogodka:

10.00 – 10.15

Pozdrav

Nagovor direktorice sklada, Irena Kuntarič Hribar

Nagovor predstavnika Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport

10.15 – 10.35

Predstavitev evalvacije Po kreativni poti do znanja in video predstavitev dveh projektov, Matej Mrevlje, Valicon d.o.o.

10.35 - 10.55

Predstavitev evalvacije Študentski inovativni projekti za družbeno korist in video predstavitev dveh projektov, Matej Mrevlje, Valicon d.o.o.

10.55 – 11.10

Pogled naprej

Zaključek


Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Prijave zbiramo tukaj.

Vljudno vabljeni!

Program PKP in ŠIPK sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani