Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 13 Apr 2021

6. maj 2021 - Kako agilno voditi sodelavce, ki ne izpolnjujejo pričakovanj

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na interaktivno e-delavnico »Kako agilno voditi sodelavce, ki ne izpolnjujejo pričakovanj« s Klavdijo Novak.

KDAJ: 6. maj 2021, od 10.00 do 14.30 ure

KJE: platforma Zoom - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov najkasneje dan pred posamezno e-delavnico

VSEBINA:

Na delavnici boste dobili ideje, kako pristopiti k sodelavcem, ki iz različnih razlogov ne izpolnjujejo naših pričakovanj glede svojih rezultatov dela. Ljudje smo si različni in tisto, kar dobro deluje za nekoga, za drugega ne bo. Zato je dobro, da si razširite paleto možnih strategij oziroma dopolnite svojo škatlo z orodjem. Pristopi se bodo v veliki meri naslanjali na orodja agilnega vodenja, kar pomeni, da boste reševali situacije s hands-on pristopi in intervencijami, ki ustvarjajo dober stik in hitre prilagoditve v vodenju.

Pogoj:

Vsi prijavljeni boste pred udeležbo na delavnici prejeli kratek vprašalnik, ki ga je potrebno izpolniti, da bomo na sami delavnici obdelali vaše konkretne primere.

Cilji delavnice so naslednji:

  • dvigovati zavest o lastnem delovanju in vplivu na druge,
  • omogočiti izbiro različnih opcij delovanja v ključnih poslovnih situacijah,
  • spoznati načine razmišljanja in orodja, ki posamezniku najbolj koristijo pri premagovanju vsakdanjih ovir v poslovnem življenju.

NAČIN DELA:

  • breakout sobe, skupinsko delo, uporaba različnih orodij (npr. flipchart, jamboard, mentimeter ipd.)

Trening je od začetka do konca interaktiven in zahteva aktivno sodelovanje udeležencev, zato je potrebna 100 % udeležba. Uporaba mikrofona in kamere je za aktivno udeležbo (skupinsko delo in izmenjava mnenj) obvezna. Udeleženci, ki ne bodo imeli kamere in mikrofona, se e-delavnice ne bodo mogli udeležiti.

PRIJAVA NA DOGODEK

O IZVAJALKI:


Klavdija Novak, po osnovni izobrazbi univ. dipl. pravnica, MBA, trenerka poslovnih veščin, poslovni coach in moderator, prihaja iz gospodarstva, kjer je imela večji del izkušenj v delu z vodji in zaposlenimi v proizvodnem, skladiščnem in širše tehničnem področju v proizvodnjih podjetjih. Zaključen ima mednarodni vodstveni MBA program v Zagrebu, evropski program izobraževalca odraslih v podjetju, certificiran program coacha pri mednarodni coaching zvezi (ICF) ter certificiran program nevrolingvističnega programiranja pri Evropski zvezi za NLP. Je certificirana trenerka Evropske šole za administracijo v Bruslju, kjer iz poslovnih veščin izobražuje predstavnike evropskih institucij in zveze Nato, NLP coach, facilitatorka Lego Serious Play metode, in je ceritificiran Scrum Master. Kot poslovna trenerka, moderatorka strateških delavnic in »executive« coach vodstev družb in ključnih vodstvenih sodelavcev ima številne reference tako v slovenskih kot mednarodnih podjetjih. Klavdija je izjemno pozitivna in ciljno usmerjena oseba. Uporablja orodja psihologije, NLP in nevroznanosti. Coachinge in treninge kombinira s svetovanjem, širok spekter poslovnih znanj in izkušenj pa ji omogoča, da v dialog prinese kritičen pogled od zunaj.

NAPOVEDNIK PRIHAJAJOČIH DELAVNIC KOMPETENTNE SLOVENIJE

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani