Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 02 Mar 2021

8. 4. 2021 - AEIOU voditeljstva za ekocivilizacijo

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico »AEIOU voditeljstva za ekocivilizacijo«, ki jo bo izvedla mag. Sonja Klopčič.

KDAJ: 8. april 2021 od 10. do 13.30 ure

KJE: delavnica bo potekala preko spleta

VSEBINA:

Namen delavnice AEIOU voditeljstva za ekocivilizacijo je obuditi brezčasne modrosti staroselcev s petih celin in jih povezati s sodobnim znanjem in pristopi za soustvarjanje bolj povezane družbe. Delavnica je namenjena vodjem na vseh nivojih.

  • Spoznajmo pet dimenzij AEIOU voditeljstva.
  • Vloga AEIOU v modelu ekocivilizacije avtorice Violete Bulc.
  • Kaj lahko storim jaz?

Na delavnici boste spoznali z zlatim priznanjem za inovacijo nagrajen model AEIOU voditeljstva in ugotovili, kako vas lahko podpre pri vodenju sebe, timov, organizacije in skupnosti. Izvedeli boste, zakaj je Violeta Bulc vključila AEIOU v model ekocivilizacije in kaj so skupne vrednote, ki povezujejo oba modela. Identificirali boste tudi, kaj so lahko najboljši prvi koraki, ki jih lahko za udejanjanje AEIOU voditeljstva in soustvarjanje ekocivilizacije napravite takoj.

NAČIN DELA:

  • Delo po skupinah/v parih, potrebna je aktivna udeležba udeležencev.

POMEMBNO! Delavnica je od začetka do konca interaktivna in zahteva aktivno sodelovanje udeležencev, zato je potrebna 100 % in AKTIVNA udeležba. Uporaba mikrofona in kamere je za aktivno udeležbo (skupinsko delo) obvezna. Udeleženci, ki ne bodo imeli kamere in mikrofona, se e-delavnice ne bodo mogli udeležiti.

PRIJAVA NA DELAVNICO


O IZVAJALKI:


Mag. Sonja Klopčič je izkušnje nabirala v različnih industrijah kot generalna direktorica, direktorica razvoja kompetenc, predsednica uprave in krizna managerka. Zdaj je neodvisna razvijalka sodobnega vodenja in sodeluje z naprednimi organizacijami kot svetovalka, predavateljica, vodja projektov, mentorica ali coach. Je tudi avtorica prve slovenske knjige o voditeljstvu VODITELJSTVO: Vodenje in sodelovanje, moč in odgovornost, angleške različice The Energy Inside Leadership in knjige AEIOU VODITELJSTVA. Od leta 2009 piše tudi blog o voditeljstvu. Je prejemnica nagrad za inovacije in priznanja Iconic Woman Creating a Better World for All.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani