Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 27 Aug 2020

9. 9. 2020 - Kreativno razmišljanje

V okviru Kompetentne Slovenije vas vabimo na predavanje Kreativno razmišljanje, ki ga bo izvedla Mina Černe, 9. 9. 2020 v Ljubljani.

KDAJ: 9. 9. 2020 od 10. do 14. ure

KJE: dvorana nad Halo Tivoli (Boljkova soba), Ljubljana

VSEBINA:

Kreativnost in inovativnost sta temeljni za rast in delovanje vseh podjetij. Edina stalnica v življenju so spremembe in sposobnost, da se znamo spremembam prilagajati je tista, ki dandanes razlikuje uspešne od neuspešnih oseb. Delavnica nas seznani, kako lahko ponovno odkrijemo kreativnost v nas samih, se odpremo za ideje in inovativnost ter se s spremembami uspešno spopademo.

CILJI DELAVNICE:

  • Spoznati tehnike ustvarjalnosti
  • Ozavestiti lastna ovirajoča prepričanja
  • Miselna naravnanost na pozitivno razmišljanje
  • Spoznati strategije za premagovanje blokad in ovir

IZVAJALKA:

Mina Černe deluje že 10 let na področju razvoja kadrov, spodbujanja potencialov in svetovanja podjetjem glede učinkovitega dela z ljudmi, kadri, svetuje tudi pri izbiri in uvajanju kadra v podjetje. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana profesorica slovenskega jezika in zgodovine, se stalno izobražuje in nadgrajuje svoje znanje tudi na psihološkem področju. Je certificirana izvajalka za licenčno psihološko orodje TTI Success Insights - orodje za profiliranje kadra glede na vedenjski potencial, vrednote, motive, prodajne veščine, čustvene inteligence. Izvaja treninge, coachinge in predavanja na temo čustvena inteligenca, motivacija, vedenjska tipologija, komunikacija, vodenje, prodaja, pogajanja, rekrutacija, assessment idr.

PRIJAVA

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani