Dijaki / Dogodki / 28 Jul 2022

6. 9. 2022 - Spletna delavnica za prijavo na razpis za dodelitev štipendije za deficitarne poklice

Bodoči dijaki, ki so se prvič vpisali v programe in se bodo izobraževali za deficitarne poklice oziroma za katere na trgu dela ni dovolj kadra glede na potrebe delodajalcev, lahko do 23. 9. 2022 oddajo vlogo za dodelitev štipendije za deficitarne poklice. Sklad zanje pripravlja tudi spletno delavnico, da bo oddaja prijavnice lažja in da odgovorimo na morebitna vprašanja.

Predstavili bomo javni razpis, pogoje, novosti in vas vodili skozi izpolnjevanje vloge, ob tem pa odgovorili na vprašanja, ki se pred oddajo vloge še porajajo. Delavnice so torej namenjene dijakom, ki so že vpisani in se bodo 1. 9. 2022 začeli izobraževati v katerem programov za deficitarne poklice (deficitarni poklici so navedeni v razpisu), pa bi želeli oddati vlogo za štipendijo za deficitarne poklice.

Bodoče dijake, ki bodo oddali vlogo za štipendijo za deficitarne poklice, če še tega niso storili, vabimo na spletno delavnico, ki bo potekala:

  • v torek, 6. 9. 2022, ob 16. uri (prijave so zaprte).

Povezavo do dogodka vam bomo najkasneje en dan pred dogodkom posredovali na e-naslov, ki ga boste zabeležili v prijavi na delavnico.

Sorodni razpisi

Vsi razpisi

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani