Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Dogodki / 12 Aug 2020

20. 8. 2020 - Kriza je priložnost za rast in razvoj

V sklopu KOMPETENTNE SLOVENIJE vas vabimo na delavnico - Kriza je priložnost za rast in razvoj. Delavnico bo izvedel Branko Žunec.

KDAJ: 20. 8. 2020, od 9. do 14. ure

KJE: Poslovna stavba Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana

VSEBINA DELAVNICE:

Samo zato, ker je kriza močnejša od nas še ne pomeni, da smo nemočni. Kriza je priložnost za rast in razvoj in pravi zmagovalci se pokažejo v krizah.

✓ Krog SKRBI IN. Krog VPLIVA - izbira pristopa je ključna

✓ Prvi korak v krizi - Racio IN Emocio

✓ V vsaki krizi sta dve kategoriji ljudi - zmagovalci in pasivni

✓ Model čustveno nihalo ter kako se znajti in zmagati v VSAKI krizi

✓ 4 pristopi za »zmagovanje« v krizi - primeri iz prakse, ki delujejo!

O IZVAJALCU

Branko Žunec velja za enega bolj izkušenih in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev v Sloveniji in tudi v tujini. Je usposobljen in certificiran za vsebine na področju razvoja vodstvenih, prodajnih in drugih poslovnih veščin. Verjame v odličnost vodenja in zmagovalno miselnost, kar se trudi tudi vključiti v vsa svoja usposabljanja. Razvil in izvedel je več vrst programov za razvoj ključnih zaposlitvenih profilov v podjetjih. Uspelo mu je pridobiti številne ugledne naročnike iz Slovenije in tujine. Tedensko na spletu objavlja poslovne nasvete, ki jih spremlja preko 20.000 ljudi.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Delavnica je za udeležence brezplačna. Zaradi omejenega števila mest se lahko prijavi le ena oseba iz posameznega podjetja.

Napovednik ostalih delavnic, ki ga sproti osvežujemo, najdete tukaj.

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.



Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani