Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Dogodki / 12 Aug 2020

27. 8. 2020 - Vodenje sestankov in upravljanje s časom

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na delavnico Vodenje sestankov in upravljanje s časom. Delavnico bo izvedla Maja Tuškej.

KDAJ: 27. 8. 2020, od 10. do 14.30 ure

KJE: Poslovna stavba Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana

VSEBINA:

Se tudi vam dogaja, da vam čas kar uhaja? Na delavnici boste spoznali, kje izgubljate čas in osvetlili svoje jedce časa. Spoznali boste orodja za učinkovito upravljanje s časom in naredili akcijski načrt za boljšo izrabo časa ter povečanje osebne učinkovitosti. Delavnica bo praktično naravnana, z mnogimi primeri in vajami.

ŽELIM SE PRIJAVITI

IZVAJALKA:

Maja Tuškej je magistrica splošnega kadrovskega managementa, je svetovalka na področju človeških virov in organizacije. Izvaja izobraževanja s področja osebne in poslovne komunikacije ter vodenja. Je mednarodno certificiran NLP Trener in imetnik licence za izvajanje psihometričnih testiranj PXT ter tudi Life coach. Maja Tuškej ima več kot 25 let delovnih izkušenj s področja vodenja ljudi in procesov. Njena specialnost je povezava teorije in prakse ter izvajanje delavnic na način, da udeleženci dobijo lastno izkušnjo skozi praktično delo, kar je pogoj za spreminjanje in osebno rast.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Zaradi omejenega števila mest se lahko prijavi le ena oseba iz posameznega podjetja.

Napovednik ostalih delavnic, ki ga sproti osvežujemo, najdete tukaj.

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani