Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 17 Nov 2020

3. 12. 2020 - Okrepite svoj imunski sistem za več vitalne energije

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico okrepite svoj imunski sistem za več vitalne energije, ki jo bo izvedela Nadiža Pleško.

KDAJ: 3. december 2020 med 10. in 14. uro

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

Vitalnost in uspeh. Področji, ki se prepletata. Danes je vse več zaposlenih, ki se zaradi hitenja in nenehnih pritiskov znajdejo na robu svojih zmogljivosti in se zato soočijo z izgorelostjo in močno oslabljenim imunskim sistemom. Zaradi pretežno sedeče naravnanega dela, nepravilnega gibanja in lahko dostopne industrijsko predelane hrane se stanje še dodatno poslabšuje, zato ne preseneča, da se povečuje tako število prekomerno težkih oseb, kot tudi število izgorelih oz. preobremenjenih oseb. Nadiža Pleško in njena ekipa je razvila edinstven koncept, ki je sestavljen iz svetovanja, coachinga, mentoriranja, izobraževanj, predavanj, delavnic in nudenja pomoči posameznikom in organizacijam na način, da njihovi zaposleni (p)ostanejo vitalni, ne izgorijo in uravnotežijo poklicne obveznosti z zasebnim življenjem.

Na delavnici boste spoznali:

  • Imunski sistem – kako deluje in kako ga krepiti?
  • Zakaj pogosto zbolimo prav pozimi?
  • Podedovani in pridobljeni imunski sistem – razlikovanje
  • Pomen hranil polne prehrane, pravega gibanja, dihanja, počitka in sproščanja na naš imunski sistem.
  • Rituali, živila, napitki, navade in triki, ki krepijo naš imunski sistem.
  • ABC seznam priporočil za močan imunski sistem.

PRIJAVA

O IZVAJALKI


Nadiža Pleško je coachinja in izvajalka svetovanja. Področji vitalnosti in uspeha je združila v svoj edinstven svetovalni koncept. V več kot osmih letih profesionalnega delovanja se je do pri njej oglasilo več kot 1.000 posameznikov z različnimi težavami in željami po spremembi. V okviru blagovne znamke in slogana »Eat, Drink, Live & Love Life« zaokrožuje vse bistvene elemente njenih storitev in življenjske filozofije. Nadiža je španska državna rokometna prvakinja (2004) in nekdanja reprezentantka Slovenije, magistra znanosti na področju managementa kakovosti in diplomirana ekonomistka, ter ACC Coach (ICF-International Coach Federation, ZDA) - mednarodno akreditiran program s strani Mednarodne federacije coachev (v teku). Je tudi mentorica olimpijskih izobraževanj ter učiteljica nordijske hoje in tekov 2.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani