Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Novice / 25 Mar 2022

Čestitke podjetjem PREVC, MIKROCOP in DANFOSS TRATA za prejem posebnih priznanj SPP

V četrtek, 24. marca 2022, so bila v sklopu konference Zlata nit podeljena priznanja SPP – Z leti še vedno ZAvzeti, priznanja najboljšim zaposlovalcem za leto 2021 ter zlata praksa. Pred tem je potekala Ustvarjalna konferenca o rasti in razvoju ljudi.

Podelitev priznanj

Peto leto zapored je pod okriljem projekta Zlata nit potekal tudi natečaj SPP – Z leti še vedno ZAvzeti. Veseli nas, da raste zavest o starejših zaposlenih kot viru znanja in izkušenj, pripravljenost na prihajajoče demografske trende ter sama prepoznavnost in vrednost priznanja SPP – Z leti še vedno zavzeti. Natečaj s priznanjem je ena od aktivnosti projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI) s katero spodbujamo podjetja, da pokažejo skrb tudi za svoje starejše delavce.

Posebna priznanja SPP – Z leti še vedno ZAvzeti za leto 2021 so prejela:

  • PREVC, saloni pohištva, d. o. o.- v kategoriji majhnih podjetij,
  • MIKROCOP d. o. o. - v kategoriji srednjih podjetij in
  • DANFOSS TRATA, d. o. o. - v kategoriji velikih podjetij.

Foto: Bojan Velikonja, Dnevnik

Priznanja SPP podeljujemo podjetjem, ki s svojimi ukrepi in praksami ustvarjajo vključujočo organizacijsko kulturo, ki temelji na pozitivnem vrednotenju starejših zaposlenih in cenjenju njihovih sposobnostih ter vsem, ki se zavedajo, kako dragoceno je, da so ljudje z leti še vedno zavzeti.

Prejemniki letošnjih priznanj se lahko pohvalijo z odlično organizacijsko klimo, motiviranjem starejših zaposlenih. Vsa tri podjetja so se še posebej izkazala pri skrbi za osebno rast in razvoj starejših zaposlenih ter pri vsebinskem in številčnem naboru ukrepov, ki jih izvajajo za starejše zaposlene.

Čestitamo vsem dobitnikom priznanj!

Projekt ASI in vse njegove aktivnosti sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani