Zaposleni / Delodajalci / Novice / 17 Apr 2019

Delavnica - prepričljiv javni nastop - obogatila veščine javnega nastopanja udeležencev

V sklopu Kompetentne Slovenije se je odvila še ena uspešna dvodnevna delavnica - prepričljiv javni nastop v izvedbi priznane televizijske in radijske voditeljice ter predavateljice s področja javnega nastopanja Saše Einsiedler.

Saša Einsiedler, nekdanja voditeljica radijskih in televizijskih oddaj, je danes priznana predavateljica, ki se ukvarja z izvajanjem delavnic za komunikacijo, osebno rast, izboljševanje odnosov. Na svojih treningih nastopanja ter ostalih komunikacijskih veščin dosega izjemne rezultate.

Udeleženci so na dvodnevni delavnici spoznali pomen prvega vtisa in pravila oblačenja pri nastopanju, osnove komunikacije in obvladovanja konfliktnih situacij, kako uspešno pripraviti govor in uporabljati pripomočke med nastopom ter tehnike obvladovanja stresa, telesne mimike in načine sproščanja pred nastopom. Pred drugim dnem delavnice so morali udeleženci pripraviti predstavitev, ki so jo potem izvedli pred video kamero. Predavateljica je nato analizirala nastope in podala predloge za izboljšave. Delavnici sta potekali 5. in 12. aprila 2019.

Udeleženci delavnice, so delavnico ocenili kot odlično z veliko uporabnimi vsebinami. Navajamo nekaj odzivov iz delavnice:

»Na dogodku mi je bilo všeč, ker je bila delavnica sestavljena na naših praktičnih primerih
»Všeč mi je bilo sodelovanje, deljenje mnenj in izkušenj
»Še kakšno delavnico s Sašo Einsiedler

Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete tukaj. V kolikor se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.

Program sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani